Connect with us

Zabava

Razkrito ozadnje: Od zmenkarij do strtega srca

Published

on

Zdaj ni več skrivnost, kaj se je zgodilo med Laro Mlaker in sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem.

Lara Mlaker udeležbe v resničnostnem šovu Sanjski moški najbrž ne bo nikoli pozabila. Pod budnim očesom televizijske kamere se je namreč odvil scenarij iz nočne more, saj se ji še nekaj trenutkov poprej niti sanjalo ni, da bo stopila naravnost pred moškega, s katerim se je romantično zapletla pred letom dni. Slednje se seveda ne bi zgodilo, če bi ustvarjalci oddaje dekletom razkrili identiteto sanjskega moškega, ker pa je ta ostala skrivnost do prvega srečanja, je sledil tako velik šok, da si je 22-letnica komaj opomogla od groze in neprijetnih občutkov.

Gledalci so se ob njunem nerodnem pomenkovanju na rdeči preprogi in skrivnostnih izjavah, ki sta jih podala kasneje, seveda spraševali, kašna je v resnici njuna zgodba. Da bi pomirila govorice, je Lara v oddaji POP IN pojasnila, kaj se je zgodilo. Če te odgovore združimo z izjavami, ki sta jih z Gregorjem podala v oddaji, se je njuna zgodba odvila takole …

Spoznanje, kdo je Sanjski moški, je bil za Laro šok. (foto: POP TV)

Gregor in Lara sta se sprva spoznavala prek dopisovanja, ki je trajalo kar nekaj časa. Sledili so zmenki, na katerih se je Lara imela zelo lepo, neizmerno je namreč uživala in celo svoji mami dejala, da je spoznala pravega sanjskega moškega. Žal pa Gregor v njej ni videl svoje sanjske ženske, saj so se mu ob njej vzbudila zgolj prijateljska čustva. Po nekaj zmenkih je tako njun odnos obvisel v zraku, nedorečen in brez končnega epiloga. No, zdaj je povsem jasno, zakaj sta bila v takšni zadregi, kajne?

Foto: POP TV

Zabava

Veliko veselje: Na POP TV se končno vrača ta priljubljeni voditeljski obraz

Published

on

Tudi vi boste navdušeni, ko boste prebrali to veselo novico …

POP TV je te dni razkril, da se na male ekrane vrača eden najbolj priljubljenih romantičnih šovov pri nas, šov Ljubezen po domače. Z njim pa prihaja nazaj tudi priljubljena televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, za katero mnogi gledalci menijo, da brez nje šov ne bi bil tako priljubljen.

In kot je razkrila za POP TV, se tudi sama že zelo veseli, da bo ponovno vodila že sedmo sezono šova.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dejala na portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Eva (Super par) presenetila z razkritjem: Nikoli ne uganete, kaj je študirala in kaj si je želela

Published

on

Nikoli ne uganete, kaj je Eva (Super par) študirala in kaj je želela postati …

Priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki jo gledamo v šovu Super par, pogosto odgovarja na vprašanja svojih sledilcev.

Tako je pred kratkim odgovorila tudi na vprašanje: »Kaj si študirala na fakulteti? Kaj si želela biti, ko si bila majhna?«

Eva je s svojim odgovorom marsikoga presenetila. Razkrila je namreč: »Diplomirala sem iz novinarstva na Fakulteti za družbene vede, do naziva mag. Eva Centrih, pa mi manjka le že magistrska naloga.«

Eva pa je presenetila tudi z razkritjem, kaj si je nekoč želela postati.

»Novinarka in TV voditeljica. Kot majhna deklica sem sanjala, da bi vodila oddajo prav na POP TV,« je razkrila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta iz Poroke vse presenetila: Poglejte, kam je povabila Miho Hercoga

Published

on

Nekdanja nevesta Planetovega šova je javno povabila Miho Hercoga, da se ji pridruži …

Vlasta, ki smo jo spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je preko Instagram zgodbe sporočila veselo novico. Opravila je tečaj za skiperja.

»Uspešno opravljen tečaj za skiperja,« je zapisala v objavi.

Že v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je dejala, da vabi komentatorje na jadrnico. Sedaj, ko ji je uspelo pridobiti dovoljenje, pa na svojo obljubo ni pozabila.

Vse tri je pozvala v Instagram zgodbi.

»No, Špela, Miha in Tanja, jaz imam izpit narejen za skiperja, tako da … je čas, da se odpravimo malo,« je vse tri nagovorila v Instagram zgodbi. Se bodo odzvali?

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals