Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrito ozadnje: Od zmenkarij do strtega srca

Objavljeno

V redu

Zdaj ni več skrivnost, kaj se je zgodilo med Laro Mlaker in sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem.

Lara Mlaker udeležbe v resničnostnem šovu Sanjski moški najbrž ne bo nikoli pozabila. Pod budnim očesom televizijske kamere se je namreč odvil scenarij iz nočne more, saj se ji še nekaj trenutkov poprej niti sanjalo ni, da bo stopila naravnost pred moškega, s katerim se je romantično zapletla pred letom dni. Slednje se seveda ne bi zgodilo, če bi ustvarjalci oddaje dekletom razkrili identiteto sanjskega moškega, ker pa je ta ostala skrivnost do prvega srečanja, je sledil tako velik šok, da si je 22-letnica komaj opomogla od groze in neprijetnih občutkov.

Gledalci so se ob njunem nerodnem pomenkovanju na rdeči preprogi in skrivnostnih izjavah, ki sta jih podala kasneje, seveda spraševali, kašna je v resnici njuna zgodba. Da bi pomirila govorice, je Lara v oddaji POP IN pojasnila, kaj se je zgodilo. Če te odgovore združimo z izjavami, ki sta jih z Gregorjem podala v oddaji, se je njuna zgodba odvila takole …

Spoznanje, kdo je Sanjski moški, je bil za Laro šok. (foto: POP TV)

Gregor in Lara sta se sprva spoznavala prek dopisovanja, ki je trajalo kar nekaj časa. Sledili so zmenki, na katerih se je Lara imela zelo lepo, neizmerno je namreč uživala in celo svoji mami dejala, da je spoznala pravega sanjskega moškega. Žal pa Gregor v njej ni videl svoje sanjske ženske, saj so se mu ob njej vzbudila zgolj prijateljska čustva. Po nekaj zmenkih je tako njun odnos obvisel v zraku, nedorečen in brez končnega epiloga. No, zdaj je povsem jasno, zakaj sta bila v takšni zadregi, kajne?

Foto: POP TV

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina sedaj iskreno priznala, kako je bilo v resnici med njo in Domnom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kaj je čutila do Domna in kaj o ljubezni meni danes.

Že od poročnega obreda dalje se je videlo, da sta si Nina in Domen zelo naklonjena. Kasneje sta sicer imela nekaj nesoglasij, a sta jih uspešno zgladila. Tik pred koncem eksperimenta pa se jima dogajajo stvari, ki si jih niti sama ne znata dobro razložiti. Nina je priznala, da jo je strah tega, kar čuti do Domna.

»Čustva so zakomplicirana stvar in ja, priznam, da se jih na nek način še danes bojim … Celoten eksperiment je bil vrtiljak čustev, vseh možnih čustev, ki so v meni vzbujali strah in zmedeno. Zadnji teden me je bilo strah mojih čustev, saj jim nisem povsem zaupala, bila sem zmedena, v nič nisem bila prepričana in strah me je bilo, da bi bil na koncu kdo prizadet,« nam je priznala Nina.

Kot smo lahko videli, je Domnu povedala, da ga ima rada. Pa je to zanjo enako, kot reči: ‘Ljubim te’?

Nina in Domen sta si bila naklonjena.

»Besede ‘rad te imam’ imajo povsem drug pomen kot besedi ‘ljubim te’, rad te imam lahko rečeš prijatelju, rad imaš lahko sladoled in rad nekaj počneš, »ljubim te« pa ima za mene veliko globlji pomen. V tistem trenutku mi ni bilo vseeno za Domna, kaj točno sem pa čutila pa ne znam odgovoriti.«

Nina se je danes s svojimi strahovi uspešno soočila. Če jo je bilo nekoč strah ljubezni, pa je danes to breme uspešno odvrgla.

»Včasih me je bilo izjemno strah ljubezni, priznam, da sem vedno hrepenela po njej, pa čeprav sem to vedno zanikala, strah me je bilo da bi bila prizadeta, da me nihče ne bo imel rad, me ljubil, zato se ji nisem upala prepustit. A s strahovi se je potrebno soočiti in jih premagati, tako da se sedaj prepuščam in si dovolim ljubiti,« nam je za konec še pojasnila.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se POP TV šali na račun svojega novega Sanjskega moškega? Kaj pa to pomeni?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njihov zapis vam bo zelo presenetil.

Če ste opazili tudi vi, ste najbrž dvakrat prebrali. Na družbenem omrežju se je namreč pojavila zapeljiva fotografija novega Sanjskega Blaža Kričeja Režek, poleg pa zapis: »Ja, tudi brije se že. Ker ste ravno spraševali.”

Seveda se ustvarjalci šova ne norčujejo iz svojega Sanjskega moškega, so pa s tem zapisom mogoče dali vedeti, da tudi do njih pridejo negativni komentarji. Nekateri so se namreč obregnili ob njegovo starost oziroma rosno mladost – 23 jih ima in zapisali, da bo nova sezona bolj podobna otroškemu vrtcu.

No, nekateri pa menijo, da bo ravno zato še bolj zanimivo, POP TV pa obljublja tudi, da med dekleti ne bo že videnih obrazov.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Lea Bertoncelj po šovu uživa takšno srečo! Zelo boste presenečeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vse postavilo na svoje mesto.

V finalni oddaji Ljubezen po domače smo izvedeli, da sta Lea in Jure Novak ostala dobra prijatelja. Se je pa Lei takoj po snemanju šova nasmehnila sreča, spoznala je čudovitega fanta, s katerim je srečna še danes.

Kaj pa sicer počne danes Lea?

»Delam v pisarni ter delam tudi kot osebna asistentka. Jeseni bom naredila strokovni izpit za zastopnika, imam tudi par projektov, ki sedaj delam na njih a zaenkrat o tem še ne bi spregovorila.«

In kaj pravi o svoji sreči, o svojem življenju?

»Moje življenje je tako, kot si ga naredim jaz, torej najboljše kar lahko. Ni vse vedno v rožicah ampak iz tega se vedno kaj naučimo.  Je pa res, da se mi je, ko sem spoznala svojega fanta življenje spremenilo. Pomagala sva drug drugemu pri uresničevanju želja ter drug drugega učiva za življenje. Tako da sem mu hvaležna, da sem se lahko marsikaj naučila.«

Lea uživa življenje. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals