Domov Zabava Razkrito ozadnje: Od zmenkarij do strtega srca

Razkrito ozadnje: Od zmenkarij do strtega srca

Zdaj ni več skrivnost, kaj se je zgodilo med Laro Mlaker in sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem.

Lara Mlaker udeležbe v resničnostnem šovu Sanjski moški najbrž ne bo nikoli pozabila. Pod budnim očesom televizijske kamere se je namreč odvil scenarij iz nočne more, saj se ji še nekaj trenutkov poprej niti sanjalo ni, da bo stopila naravnost pred moškega, s katerim se je romantično zapletla pred letom dni. Slednje se seveda ne bi zgodilo, če bi ustvarjalci oddaje dekletom razkrili identiteto sanjskega moškega, ker pa je ta ostala skrivnost do prvega srečanja, je sledil tako velik šok, da si je 22-letnica komaj opomogla od groze in neprijetnih občutkov.

Gledalci so se ob njunem nerodnem pomenkovanju na rdeči preprogi in skrivnostnih izjavah, ki sta jih podala kasneje, seveda spraševali, kašna je v resnici njuna zgodba. Da bi pomirila govorice, je Lara v oddaji POP IN pojasnila, kaj se je zgodilo. Če te odgovore združimo z izjavami, ki sta jih z Gregorjem podala v oddaji, se je njuna zgodba odvila takole …

Spoznanje, kdo je Sanjski moški, je bil za Laro šok. (foto: POP TV)

Gregor in Lara sta se sprva spoznavala prek dopisovanja, ki je trajalo kar nekaj časa. Sledili so zmenki, na katerih se je Lara imela zelo lepo, neizmerno je namreč uživala in celo svoji mami dejala, da je spoznala pravega sanjskega moškega. Žal pa Gregor v njej ni videl svoje sanjske ženske, saj so se mu ob njej vzbudila zgolj prijateljska čustva. Po nekaj zmenkih je tako njun odnos obvisel v zraku, nedorečen in brez končnega epiloga. No, zdaj je povsem jasno, zakaj sta bila v takšni zadregi, kajne?

Foto: POP TV