Domov Zanimivosti Severina danes praznuje 49. rojstni dan

Severina danes praznuje 49. rojstni dan

Jo morda čaka presenečenje in nov začetek?

V Zagrebu je bil opažen Severinin odtujeni mož Igor Kojić in to zelo dobro razpoložen, gre morda za rojstnodnevno presenečenje in nov začetek?

Nogometnega menedžerja so dan pred Severininim rojstnim dnevom ujeli na sprehodu po središču Zagreba. Ali jima je po kriznem letu le uspelo uskladiti zakonske razlike? 

O razmerju med Severino in Igorjem Kojićem se sicer že dlje časa ugiba, a narave njune zveze oziroma zakona do danes nista komentirala. Ker sta pretekle praznike preživela celo ločeno, so mnogi ugibali ali gre res za konec zakonske zveze. Severina je namreč že božič preživela sama s sinom, Igor pa je bil takrat na poti. Nedavni prazniki so spet ustvarili ugibanja in špekulacije o tem v kateri fazi sta in če je morda pred pragom že ločitev zaradi vse večjih težav med njima. 

Zdaj se zdi, da bi se lahko špekulacije končno končale, Igor Kojić je namreč trenutno v Zagrebu. Ujeli so ga v prometni konici Zagreba, ko se je sprehajal po mestu in s širokim nasmehom užival v dnevu. Ker Severina danes praznuje rojstni dan, je skoraj gotovo, da je v Zagreb prispel zaradi tako pomembnega datuma, rojstnega dne svoje žene. Glede na to, da je bil videti izjemno dobre volje, je mogoče, da sta Severina in Igor že začela delati na izboljšanju odnosa in svojega zakona. 

Foto: Facebook