Connect with us

Zanimivosti

Severina danes praznuje 49. rojstni dan

Published

on

Jo morda čaka presenečenje in nov začetek?

V Zagrebu je bil opažen Severinin odtujeni mož Igor Kojić in to zelo dobro razpoložen, gre morda za rojstnodnevno presenečenje in nov začetek?

Nogometnega menedžerja so dan pred Severininim rojstnim dnevom ujeli na sprehodu po središču Zagreba. Ali jima je po kriznem letu le uspelo uskladiti zakonske razlike? 

O razmerju med Severino in Igorjem Kojićem se sicer že dlje časa ugiba, a narave njune zveze oziroma zakona do danes nista komentirala. Ker sta pretekle praznike preživela celo ločeno, so mnogi ugibali ali gre res za konec zakonske zveze. Severina je namreč že božič preživela sama s sinom, Igor pa je bil takrat na poti. Nedavni prazniki so spet ustvarili ugibanja in špekulacije o tem v kateri fazi sta in če je morda pred pragom že ločitev zaradi vse večjih težav med njima. 

Zdaj se zdi, da bi se lahko špekulacije končno končale, Igor Kojić je namreč trenutno v Zagrebu. Ujeli so ga v prometni konici Zagreba, ko se je sprehajal po mestu in s širokim nasmehom užival v dnevu. Ker Severina danes praznuje rojstni dan, je skoraj gotovo, da je v Zagreb prispel zaradi tako pomembnega datuma, rojstnega dne svoje žene. Glede na to, da je bil videti izjemno dobre volje, je mogoče, da sta Severina in Igor že začela delati na izboljšanju odnosa in svojega zakona. 

Foto: Facebook

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals