Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Severina danes praznuje 49. rojstni dan

Objavljeno

V redu

Jo morda čaka presenečenje in nov začetek?

V Zagrebu je bil opažen Severinin odtujeni mož Igor Kojić in to zelo dobro razpoložen, gre morda za rojstnodnevno presenečenje in nov začetek?

Nogometnega menedžerja so dan pred Severininim rojstnim dnevom ujeli na sprehodu po središču Zagreba. Ali jima je po kriznem letu le uspelo uskladiti zakonske razlike? 

O razmerju med Severino in Igorjem Kojićem se sicer že dlje časa ugiba, a narave njune zveze oziroma zakona do danes nista komentirala. Ker sta pretekle praznike preživela celo ločeno, so mnogi ugibali ali gre res za konec zakonske zveze. Severina je namreč že božič preživela sama s sinom, Igor pa je bil takrat na poti. Nedavni prazniki so spet ustvarili ugibanja in špekulacije o tem v kateri fazi sta in če je morda pred pragom že ločitev zaradi vse večjih težav med njima. 

Zdaj se zdi, da bi se lahko špekulacije končno končale, Igor Kojić je namreč trenutno v Zagrebu. Ujeli so ga v prometni konici Zagreba, ko se je sprehajal po mestu in s širokim nasmehom užival v dnevu. Ker Severina danes praznuje rojstni dan, je skoraj gotovo, da je v Zagreb prispel zaradi tako pomembnega datuma, rojstnega dne svoje žene. Glede na to, da je bil videti izjemno dobre volje, je mogoče, da sta Severina in Igor že začela delati na izboljšanju odnosa in svojega zakona. 

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals