Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 21.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 21/05/2020

»Sledite svojim sanjam in sledile bodo nepričakovane priložnosti. Sprejmite jih z zaupanjem.«

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj napoveduje današnji dan!

Današnji dan zahteva od vas, da se odprete svetu v izražanju sebe: svojih misli, čustev in kreativnosti. Prav tako razrešite odnose in vse, kar iz njih izhaja, s pomembnimi ženskami v vašem življenju: mamo, sestro, babico, teto, sodelavko, sosedo, prijateljico.

Enaindvajsetega smo danes. Možna je velika sprememba vaših okoliščin. Bodite vi, vi. Počnite to, kar radi počnete in ne tisto, kar mislite, da morate početi. Spremenite svoj hobby v poklic. Ker se kaže nova smer, v katero bo teklo življenje, naj bo ta smer taka, ki jo čutite v srcu. Naredite načrt, zavihajte rokave, delajte in vztrajajte. Bremena pustite za seboj, sedaj piha svež veter. Če boste naredili spremembo, se bo večja korist pokazala kasneje. Najprej je na vrsti vztrajno delo. Morda vas sprva celo doleti kakšna izguba: ne posojajte denarja in izogibajte se čustveno pogojenim nakupom!

V veliko zadovoljstvo vam bodo stiki s prijatelji. To vam bo dala notranjo moč in energijo.  

Želim vam, da zberete moč in pogum in začnete spreminjati svoj hobby v poklic.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko