Domov Zabava Kaj danes počneta skupaj Danica in Nina (Poroka na prvi pogled)?

Kaj danes počneta skupaj Danica in Nina (Poroka na prvi pogled)?

Ste kaj presenečeni?

Čeprav po televiziji še vedno spremljamo šov Poroka na prvi pogled, epizode nas bodo razveseljevale do konca maja, pa je v resnici snemanja že zdavnaj konec. Med akterji so se spletle prijateljske vezi, ena takšnih je zagotovo vez med Danico in Nino. Kot sta potrdili obe, se slišita praktično vsak dan.

“Z Nino se zelo pogosto slišiva in tudi vidiva, sem pa tudi ostalimi iz “Poroke na prvi pogled” ostala v dobrih odnosih, predvsem z Monjo in Hajdi.

Zato so tudi z njima kavice in druženja redno na tedenskem seznamu,« nam je zaupala Danica in poslala zanimivo fotografijo.

Kje je ta nastala?

“Z Nino sva bili iz strani Visit Kranj povabljeni na dogodek “Vinska pot Kranj” in sva se z veseljem odzvali. Nina kot domačinka, je že poznala dogodek, jaz kot “Ljubljančanka” sem pa se tokrat prvič podala po podzemnih rovih Kranja in lahko rečem, da je bilo, kljub temu, da že nekaj časa ne pijem alkohola, zelo zanimiva in prijetna izkušnja.

Z Nino in njenima prijateljema (z nama sta bila tudi Nuša in Lovro, ki ste ju videli na Ninini poroki), smo se zelo zabavali  ter tudi nekaj naučili o vinih, sirih, salamh…. Vsekakor se še vrnemo v rove.

Priznam pa, da je bilo prijetno srečati različne profile ljudi, ki so naju z Nino zaustavljali, naju ogovorili, nekateri so se želeli fotografirati z nama.

NIsem si mislila, da toliko ljudi spremlja eksperiment in kljub temu, da to ni tekmovanje, ljudje nekako navijajo za svoje “kandidate”,« je še razložila.

Lepo, kajne?

Nina in Danica sta ostali dobri prijateljici. (foto: Planet TV)

Foto: osebni arhiv