Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj danes počneta skupaj Danica in Nina (Poroka na prvi pogled)?

Objavljeno

V redu

Ste kaj presenečeni?

Čeprav po televiziji še vedno spremljamo šov Poroka na prvi pogled, epizode nas bodo razveseljevale do konca maja, pa je v resnici snemanja že zdavnaj konec. Med akterji so se spletle prijateljske vezi, ena takšnih je zagotovo vez med Danico in Nino. Kot sta potrdili obe, se slišita praktično vsak dan.

“Z Nino se zelo pogosto slišiva in tudi vidiva, sem pa tudi ostalimi iz “Poroke na prvi pogled” ostala v dobrih odnosih, predvsem z Monjo in Hajdi.

Zato so tudi z njima kavice in druženja redno na tedenskem seznamu,« nam je zaupala Danica in poslala zanimivo fotografijo.

Kje je ta nastala?

“Z Nino sva bili iz strani Visit Kranj povabljeni na dogodek “Vinska pot Kranj” in sva se z veseljem odzvali. Nina kot domačinka, je že poznala dogodek, jaz kot “Ljubljančanka” sem pa se tokrat prvič podala po podzemnih rovih Kranja in lahko rečem, da je bilo, kljub temu, da že nekaj časa ne pijem alkohola, zelo zanimiva in prijetna izkušnja.

Z Nino in njenima prijateljema (z nama sta bila tudi Nuša in Lovro, ki ste ju videli na Ninini poroki), smo se zelo zabavali  ter tudi nekaj naučili o vinih, sirih, salamh…. Vsekakor se še vrnemo v rove.

Priznam pa, da je bilo prijetno srečati različne profile ljudi, ki so naju z Nino zaustavljali, naju ogovorili, nekateri so se želeli fotografirati z nama.

NIsem si mislila, da toliko ljudi spremlja eksperiment in kljub temu, da to ni tekmovanje, ljudje nekako navijajo za svoje “kandidate”,« je še razložila.

Lepo, kajne?

Nina in Danica sta ostali dobri prijateljici. (foto: Planet TV)

Foto: osebni arhiv

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals