Connect with us

Zabava

Kaj danes počneta skupaj Danica in Nina (Poroka na prvi pogled)?

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste kaj presenečeni?

Čeprav po televiziji še vedno spremljamo šov Poroka na prvi pogled, epizode nas bodo razveseljevale do konca maja, pa je v resnici snemanja že zdavnaj konec. Med akterji so se spletle prijateljske vezi, ena takšnih je zagotovo vez med Danico in Nino. Kot sta potrdili obe, se slišita praktično vsak dan.

“Z Nino se zelo pogosto slišiva in tudi vidiva, sem pa tudi ostalimi iz “Poroke na prvi pogled” ostala v dobrih odnosih, predvsem z Monjo in Hajdi.

Zato so tudi z njima kavice in druženja redno na tedenskem seznamu,« nam je zaupala Danica in poslala zanimivo fotografijo.

Kje je ta nastala?

“Z Nino sva bili iz strani Visit Kranj povabljeni na dogodek “Vinska pot Kranj” in sva se z veseljem odzvali. Nina kot domačinka, je že poznala dogodek, jaz kot “Ljubljančanka” sem pa se tokrat prvič podala po podzemnih rovih Kranja in lahko rečem, da je bilo, kljub temu, da že nekaj časa ne pijem alkohola, zelo zanimiva in prijetna izkušnja.

Z Nino in njenima prijateljema (z nama sta bila tudi Nuša in Lovro, ki ste ju videli na Ninini poroki), smo se zelo zabavali  ter tudi nekaj naučili o vinih, sirih, salamh…. Vsekakor se še vrnemo v rove.

Priznam pa, da je bilo prijetno srečati različne profile ljudi, ki so naju z Nino zaustavljali, naju ogovorili, nekateri so se želeli fotografirati z nama.

NIsem si mislila, da toliko ljudi spremlja eksperiment in kljub temu, da to ni tekmovanje, ljudje nekako navijajo za svoje “kandidate”,« je še razložila.

Lepo, kajne?

Nina in Danica sta ostali dobri prijateljici. (foto: Planet TV)

Foto: osebni arhiv

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Šok: Matej Zemljič (Skrito v raju) danes popolnoma spremenjen. Kaj se dogaja?

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralec Matej Zemljič, ki igra v seriji Skrito v raju, je danes neprepoznaven …

Nova slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. V njej igra tudi Matej Zemljič, igra vlogo Marka Steinerja. Ta se zaljubi v lepo Laro, a pred njima je polno ovir …

Serija, ki so jo gledalci zelo lepo sprejeli, je bila snemana pred dvema letoma, zato ni nič nenavadnega, da so danes nekateri igralci malce drugačni.

Tudi igralec Matej Zemljič je nekoliko spremenil svoj videz. Očitno pa je to storil zaradi snemanja novega filma.

»Nov film,« je namreč zapisal v Instagram zgodbi, v kateri je pokazal, da ima brke in brado.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals