Connect with us

Zabava

Kaj danes počneta skupaj Danica in Nina (Poroka na prvi pogled)?

Published

on

Ste kaj presenečeni?

Čeprav po televiziji še vedno spremljamo šov Poroka na prvi pogled, epizode nas bodo razveseljevale do konca maja, pa je v resnici snemanja že zdavnaj konec. Med akterji so se spletle prijateljske vezi, ena takšnih je zagotovo vez med Danico in Nino. Kot sta potrdili obe, se slišita praktično vsak dan.

“Z Nino se zelo pogosto slišiva in tudi vidiva, sem pa tudi ostalimi iz “Poroke na prvi pogled” ostala v dobrih odnosih, predvsem z Monjo in Hajdi.

Zato so tudi z njima kavice in druženja redno na tedenskem seznamu,« nam je zaupala Danica in poslala zanimivo fotografijo.

Kje je ta nastala?

“Z Nino sva bili iz strani Visit Kranj povabljeni na dogodek “Vinska pot Kranj” in sva se z veseljem odzvali. Nina kot domačinka, je že poznala dogodek, jaz kot “Ljubljančanka” sem pa se tokrat prvič podala po podzemnih rovih Kranja in lahko rečem, da je bilo, kljub temu, da že nekaj časa ne pijem alkohola, zelo zanimiva in prijetna izkušnja.

Z Nino in njenima prijateljema (z nama sta bila tudi Nuša in Lovro, ki ste ju videli na Ninini poroki), smo se zelo zabavali  ter tudi nekaj naučili o vinih, sirih, salamh…. Vsekakor se še vrnemo v rove.

Priznam pa, da je bilo prijetno srečati različne profile ljudi, ki so naju z Nino zaustavljali, naju ogovorili, nekateri so se želeli fotografirati z nama.

NIsem si mislila, da toliko ljudi spremlja eksperiment in kljub temu, da to ni tekmovanje, ljudje nekako navijajo za svoje “kandidate”,« je še razložila.

Lepo, kajne?

Nina in Danica sta ostali dobri prijateljici. (foto: Planet TV)

Foto: osebni arhiv

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals