Connect with us

Zanimivosti

Razkrito, kaj se dogaja z Gregorjem (Delovna akcija) mesece po prenovi. Presenečeni?

Objavljeno

on

Sedaj je razkrito, kako živi Gregor, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni oddaje Delovna akcija …

V zadnji oddaji delovna akcija sta Ana in Bojan sklenila, da nenapovedano obiščeta Grega, ki je po smrti svojih staršev ostal sam v veliki in razpadajoči hiši. Delovna akcija mu je prisluhnila in prenovila dom, odtlej pa je njegovo življenje veliko lepše.

»Živjo, Ana! Super sem. Odkar se je hiša prenovila, sem veliko bolj aktiven, zbujam se naspan in nasmejan. Imel sem že nekaj obiskov, praznoval rojstni dan. Imel tudi čistilno akcijo s sodelavci, da smo malo olepšali okolico in sedaj jo jaz tudi nadaljujem,« je Gregor Ani zapisal v sms sporočilo in se ji še enkrat lepo zahvalil za prenovo.

Bojan in Ana sta sklenila, da ga obiščeta, pred njegovo hišo pa doživela presenečenje. Njegovi sodelavci so še enkrat stopili skupaj in po prenovi stanovanja poskrbeli, da so Gregu uredili tudi dostop do hiše. Po cesti je bil nasut pesek, ki je omogočil veliko lažji dostop.

Gregor, ki je s svojimi sodelavci ravno urejal okolico, se je Ane in Bojana zelo razveselil. Pokazal jima je tudi stanovanje in vsem dokazal, da zanj zelo lepo skrbi.

Na Anino vprašanje, kako je živeti v hiši s kuhinjo, je Grega odgovoril: »Glede na to, da četudi pridem pozno domov, lahko je to ob pol dvanajstih zvečer, si kuham večerjo. In veliko to pove!«

Gregor je pokazal, da je njegov dom še vedno lepo urejen in da z ljubeznijo skrbi zanj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals