in

Ana Petrič mnoge presenetila s priznanjem: “Na žalost ali srečo se moja pot …”

Ana Petrič, bila je Slovenka leta, je sporočila, da po 19-ih letih zapušča svoje delovno mesto.

Znana Slovenka, bila je tudi Slovenka leta, Ana Petrič, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da po 19- letih zapušča svoje delovno mesto.

»Ker že ptički čivkajo… na žalost ali srečo, se moja pot v DEOS Centru starejših Notranje Gorice zaključuje.

Dobrih devetnajst let v temu podjetju je bilo »zanimivih«, zelo lepih in včasih tudi težkih . Hvaležna sem, da sem imela proste roke pri uresničitvi idej, najrazličnejših aktivnostih, projektih, dogodkih, ki so zagotovo vsaj malo spremenili področje socialnega varstva na bolje. Hvaležna, da sem lahko sodelovala s tako krasnimi ljudmi, kot so stanovalci tega centra, sodelavci, vsemi drugimi dobrimi ljudmi, s katerimi smo soustvarjali programe in včasih naravnost nore reči , ki so se implementirale širše ter prinesle nekaj dobrega za celotno družbo.

Ostala bi še malo, vendar mi je glavna direktorica dejala, da sem tako dobra in lojalna, da sama nikoli ne bi odšla, zato me mora ob izteku mandata poriniti ona. Zato, da bom razprla krila in odletela ter bila drugje še boljša. Hvaležna sem za to, da je priznala, da sem »razturala«. Takšne pohvale v skoraj dveh desetletjih odličnega dela nisem prejela. Hvaležna sem za vse.

Kam bom šla in kaj bom počela? Za začetek koristila dopust, sprehajala psa, gledala sončne vzhode in zahode, prehodila 150 km dolgo pot, navijala glasbo, plesala, se naprej smejala, uresničila še nekaj želja naših stanovalcev in vse tisto za kar prej nikoli nisem imela časa, ker sem imela preveč dela.

Vsem vam se iskreno zahvaljujem za vsa ta leta podpore, spremljanje, sodelovanje. Zaradi vas je bilo vse lažje in se na tem norem potovanju moje poti nisem počutila osamljena. Spoznala sem in vem, da je, kot pravi Vlado Kreslin, še nekaj dobrih ljudi. To me skupaj drži, veseli in vedno znova spodbudi, da bom še naprej in ne glede na vse delala dobro, srčno in po svoji čisti vesti.

Jeseni širim krila in letim novim izzivom naproti,« je zapisala na družbeno omrežje Facebook.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: facebook

Rosvita Pesek pokazala, kaj je naredila in požela pohvale

Presenečenje: Ta znani Slovenec vstopa v hrvaški resničnostni šov