in

Vesela novica: Vrača se ta priljubljeni resničnostni šov

POP TV je z veselo novico razveselil številne …

Na POP TV so za mnoge gledalce razkrili veselo novico, saj se pripravlja že 11. sezona zelo gledanega šova Slovenija ima talent. Avdicijske oddaje se bodo snemale že v naslednjem mesecu.

»Verjamemo, da bo jubilejna 10. sezona neverjetna in polna presenečenj. O talentih ne želimo povedati preveč, lahko pa povem, da smo tudi mi prijetno presenečeni nad številom in kvaliteto letošnjih talentov. Na odru bomo spremljali še nikoli videne točke, česar se zelo veselimo. Seveda pa so tukaj še izkušeni žirantje, ki komaj čakajo, da se sezona začne, zelo uigran voditeljski par ter seveda popolnoma novi talenti, ki nas bodo gotovo navdušili s svojimi veščinami in zgodbami. 10. sezona bo »the best«,« je povedala Jasmina Lozej, kreativna producentka in vodja projekta Slovenija ima talent.

Neučakana sta tudi voditelja. »Vročica se že stopnjuje, sestanki o novi sezoni so že v polnem teku,« sta zaupala Peter Poles in Sašo Stare, ki bosta voditeljski tandem že tretjič.

Bosta tudi tokrat na odru pripravila kakšno presenečenje? »O nastopih ne bi, ker so najboljši spontani, se pa vsekakor obeta malo drugačna sezona, ker bomo na veliko praznovali – smo le okrogli! Vsi mi, ne samo Sašo,« je hudomušno dodal Peter Poles.

Foto: POP TV

Presenečenje: Ta znani Slovenec vstopa v hrvaški resničnostni šov

Matej Zemljič spregovoril o tem prizoru s snemanja