Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 21.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 21/06/2020

“Na obzorju se kažejo nove smeri, ki nam lahko temeljito spremenijo življenjske okoliščine. Pogumno!”

Dobro jutro, dober dan na, nam vsem želim, umirjeno nedeljo. Poglejmo, kako jo lahko preživimo, da bomo čim bolj zadovoljni s seboj.

Danes svoje življenje lahko oplemenitimo tako, da se dotaknemo prenove oz. obnove nekaterih vidikov sebe. V prihodnosti si bomo hvaležni. Vzemimo si čas za svoje telo, ga pocrkljajmo, negujmo, raztegnimo, zmasirajmo, predihajmo, skratka obnovimo fizično energijo. Ni potrebno veliko, že malenkostna pozornost po dolgem času bo blagodejna.

Koristno bi bilo zamenjati stare navade, ki ne koristijo več. Si postaviti nova pravila in se disciplinirati. Začeti živeti bolj zdravo. Točno vemo, kaj je potrebno spremeniti. Ne odlašajmo in se ne upirajmo. Sedaj je tisti pravi trenutek. Na tak način lahko dosežemo prenovo. Kakšnim stvarem in razvadam se bo vendarle treba odreči.  Pri tem ne pozabimo:«Manj je več.«

Delavnost  se bo poznala na našem tekočem računu, vendar le na področjih, ki nam nekaj pomenijo. Obrestovala se bo povezava naših hobbyev z resnim poslom. Finančno uspešni bomo tudi na področju ekologije. 

Radi se bomo družili z novimi ljudmi in raziskovali njihove barvite osebnosti.

Prebudila se bo tudi želja po potovanju, izletu, raziskovanju novih krajev. Pomemben “skok od doma” nas lahko spodbudi k osebni rasti, osvobajanju bremen preteklosti in k večjim spremembam.

Vse, kar nam ne služi več, naj odide na miren in ljubeč način. Želim nam, da se odločimo zase. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com