Domov Glasba Eva No navdušuje s svojim očarljivim slogom v svoji pop uspešnici “100%”

Eva No navdušuje s svojim očarljivim slogom v svoji pop uspešnici “100%”

Švedska umetnica Eva No s svojim singlom “100%” navušuje poslušalce po vsem svetu. Septembra 2020 je izdala svoj zelo uspešni prvenec EP “History of Now” s petimi skladbami “History of Now”, “The Shore”, “Things & Lies”, “Alive” in “Trouble in Paradise”.

100%” je igriva in nalezljiva pop pesem s sodobnim zvokom, ki bo očarala vsakega poslušalca. Vokal, prežet z čustvi ter atmosferski instrumenti zelo lepo sodelujejo pri posnetku, ki ga je enostavo treba poslušati.

100%” predstavlja liriko in pripovedovalno sposobnost Eve No in ni dvoma, da se bo veliko ljudi s skladbo povezalo in se v njej prepoznalo. 

S prejšnjima skladbama “Bohemian Lover” in “On the Couch” (pri obeh skladbah sodeluje tudi Alfrida) je Eva No na digitalnih platformah Spotify in Apple Music dosegla svetovno občinstvo. Pevka s svojo očarljivo liriko ohranja svoj arzenal visoko kakovostne glasbe, s katero prodira na glasbeno sceno ter do src poslušalcev po vsem svetu.

100%” je napisala Eva Nordell (švedska tekstopiska, ki stoji za umetniškim imenom Eva No), producent pa je Peter Hägerås.

Single, ki ga je Eva izdala pri založbi Yellow Rhinestone (Billberg Entertainment) je na voljo na vseh digitalnih platformah.

Evo lahko spremljate tudi na socialnih omrežih: Instagram Facebook Twitter