Kontaktirajte nas

Zabava

Nina Savnik razkrila: »Ni vse tako kot je bilo videti!«

Objavljeno

V redu

Iz šova Sanjski moški je izpadla tekmovalka Nina Savnik, ki pa je razkrila, da je resnica nekoliko drugačna.

Na včerajšnji ceremoniji vrtnic slednje nista dobili Nina Savnik in Polona Kranjc. In kot je na družbenih omrežjih pojasnila Nina, ni bilo vse tako kot so morda sklepali gledalci.

Poslovila se je z besedami, da je Gregor super fant in da ji ni niti malo žal, da ga je spoznala. Je pa kasneje na družbenih omrežjih razložila tudi nekaj dejstev, ki so bila mogoče prikazana malce napačno.

Nina je bila v šovu prikazana kot šaljivka, pa pravi, da ni vedno tako. Kot poroča portal njena.si, je izpadla tekmovalka zapisala: »Jaz sem vedela, da bom tistega dne izpadla in ko sem med objemanjem deklet v slovo prišla do Kaje Casar, sem čutila, kako se je tresla in se začela jokati. In tako sem se tudi jaz začela jokati. To pa za to, ker imam punce res neverjetno rada. Začela sem se zavedati, da je to obdobje končano in da ga ne bo več nazaj. To je izkušnja, ki jo doživiš enkrat v življenju, nato pa se vrneš nazaj v realnost, med ljudi in k svoji družini,« je strnila misli Nina in se za konec dotaknila še tega, da je skozi šov prikazana kot velika šaljivka.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Savnik (@savnikovodekle)

»Veliko mojih čustvenih momentov so izrezali, da bi izpadla kot šaljivka, ampak ni vse tako, kot je bilo videti. Prikazali so me, kot da sem najbolj prizadeta, da odhajam, jaz pa sem imela spakirano že dve ceremonije prej.«

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Danijela povedala resnico o Aneti, ki vas bo presenetila

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je imela o njej povsem napačno mnenje.

V nocojšnji oddaji šova Kmetija se bo odvil troboj, v katerem bodo sodelovali Aljaž, Jan in Aneta. Po napetem boju bo izgubila Aneta in odšla domov.

Po areni bodo za mizo sedeli Ivan, Tom in Danijela.

Ivan bo dejal: »Žal mi je Anete, ker se je res trudila. Kaj tebi je bila velika konkurenca?«

Danijela pa bo odgovorila, da je zdaj, ko jo je videla po teh dveh arenah, spremenila mišljenje o njej, da ni bila huda konkurenca. Z njo se je strinjal tudi Tom.

»Aneta sploh ni bila močna konkurenca. V bistvu je sebe dvigovala v višave, ampak, v taktikah je bila pa zelo močna,« je o njej Danijela spregovorila še v kamero.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Spremembe, kot jih v Kmetiji še ni bilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vi boste presenečeni nad tem, kaj so letos dobili tekmovalci.

Na posestvu je ostalo še sedem tekmovalcev in ker so se res potrudili in bili zelo pridni pri tedenski nalogi, je tokrat gospodarica Nada sklenila, da jih preseneti na prav poseben način.

»Nekaj sladkega dobite za nagrado, ampak to ni vse,« jim je dejala Nada, nato pa jim dejala, da jim dovoli, da vsak izmed njih za pet minut vzame njen telefon in pogleda družbena omrežja. Prvi ga je dobil Aljaž, ki je takoj pričel brati komentarje gledalcev šova.

»Seveda me najbolj zanimajo komentarji, da vidim, če sem si to sliko letos kaj popravil ali so še vsi isti,« je v kamero priznal Aljaž, ko je bral komentarje, pa ugotovil, da so več ali manj ostali enaki.

»Jaz sem tako vesela, slaba volja ne obstaja več. Ne čutim niti lakote, ne gre mi več na živce Tom, ki mi je ukradel zadnjo kavo,« se je v kamero veselila Manja, ki ima družbena omrežja zelo rada.

A to ni bila edina nagrada, ki jim jo je Nada obljubila. Tisti del, ki se ga bodo vsi zelo razveselili, jih še čaka …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Draga iz Ljubezni po domače? Tako hudo je z njim danes

Objavljeno

V redu

Avtor

Uspelo mu je še zapisati, da je z njim nekaj hudo narobe …

V zadnji sezoni šova Ljubezen po domače smo spoznali tudi kavalirskega Draga Kosmača. Ta ljubezni sicer ni našel, je pa z vstopom v šov pridobil lepo število novih prijateljev, ki mu vsekakor krajšajo čas.

Zadnje čase pa se ni najbolje počutil, o tem je pisal tudi preko družbenega omrežja Facebook.

»Kaj takega pa še ne. Nekaj je hudo narobe,« je zapisal in pokazal, da ima zelo visok krvni tlak, zaradi tega se je odpravil tudi na urgenco in sporočil: »Zjutraj sem bil tak, kot da bi me tank povozil. Po sprejemu na urgenci bolnice v Šempetru, so me popoldan odpustili v domačo oskrbo, potem, ko so naredili praktično vse, kar so lahko, da bi odkrili vzrok za moje težave.«

Drago je sedaj že doma, a kot pravi, je njegov krvni tlak še vedno previsok.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals