Connect with us

Zabava

Maria Arko (Kmetija) šele danes izvedela resnico o šovu. To se ji je dogajalo

Objavljeno

on

Kako živi danes in kaj je ugotovila o šovu, v katerem je bila?

Zagotovo se še spomnite tekmovalke lanske sezone šova Kmetija, Marie Arko, ki je doživela hudo šikaniranje s strani nekaterih sotekmovalcev. Kot je pojasnila za Slovenske novice, ji je šele danes marsikaj jasno.

»Kar se je  pisalo o meni dobrega, je izbrisano, slabi trenutki in momenti nemoči iz Kmetije pa so skrbno shranjeni. Marsikaj bi imela povedati … Skratka, z dobrimi občutki sem zapuščala areno. To pa zato, ker sem bila kos nalogam in v končni fazi tudi podlim tekmovalcem je povedala za omenjeni portal, dodala pa še: »Občutila pa sem dvojno igro produkcije, vseeno pa sem pomislila, da se morda motim.  Ko pa sem videla po televiziji, kaj so predvajali in kaj vse so brisali, mi je bilo vse jasno. Naj jok mi je šlo. In resnično me moti, da me tudi mediji opisujejo kot osebo, ki je ostali v Kmetiji niso sprejeli. Če je tako, potem o meni ne pišite nič, ker tega nisem zaslužila. Ne glede na to, ali je bil šov ali ne. Nedvomno je, da mi je tak lik namenila produkcija in ga izpostavila, ‘šmrkovci’ pa so pograbili. Vse skupaj mi deluje, kot da se podpira sovraštvo, podle igre in razne psihopate. Iz arene sem odšla s stoječimi ovacijami, a produkciji se ni zdelo omembe vredno. Pa naj še kdo reče, da se dobro z dobrim vrača.«

In kako jo ljudje sprejemajo danes? Kot je razkrila, danes zelo dobro živi, uživa in sledi svojim sanjam. Pa tudi ljudje jo še vedno prepoznavajo in se z njo radi slikajo, družijo in jo tudi pogostijo.

Foto: Voyo

Zabava

Talenti: Gledalci razočarani zaradi takšne odločitve, menijo, da se je zgodila krivica

Objavljeno

on

Avtor:

Po šovu Slovenija ima talent so se oglasili gledalci, ki menijo, da je to bilo zelo krivično …

V nedeljo se je na POP TV odvila še zadnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, v finale sta vstopili še dve finalistki, to sta postali harmonikarica Špela in plesalka Tatjana.

A oglasili so se nekateri gledalci, ki menijo, da je bilo glasovanje žirije tokrat krivično. Nekateri namreč menijo, da si je v finale bolj zaslužila iti pevka Nuša.

»Špela igra harmoniko super samo ta njena mimika na obrazu me pa malo nervira no. Tatjana zna plesat ja, ampak zame je bila Nuša res top in bi mogla it v finale. Škoda.,« se je glasil eden izmed komentarjev, spet drugi pa: »Špelin nastop je bil zelo dober. Kar se pa tiče Tatjana nega nastopa, pa ne vem, če si je zaslužila priti v finale. Po moje bi si Nuša veliko bolj zaslužila iti v finale. Ne vem, kaj so žirantje razmišljali, ko so izbirali finalistko. Katastrofa.«

»Ne vem no.Tatjana si sploh ni zaslužila finale. Meni se je zdelo,da pleše,kot nekakšna bogomoljka,ki skače po travi,« je zapisal tretji.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj? Je zmagovalec letošnjih Talentov res že znan? To se govori …

Objavljeno

on

Avtor:

Je res zmagovalec letošnjega šova Slovenija ima talent že znan?

Na POP TV se je odvila še zadnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, v kateri sta v finale odšli še dve kandidatki, harmonikarica Špela Šemrl in plesalka Tatjana Gajanović.

A že v polfinalni oddaji, takoj po nastopu harmonikarice Špele je žirija dejala, da ima s svojim talentom veliko možnosti, da postane letošnja zmagovalka.

»Špela, ti nisi moj zlati gumb, ti si najin zlati gumb.« Špeli sta zlati gumb namreč podelila Lado Bizovičar in Andrej skupaj.

Škufca je nadaljeval: »Ti si fenomenalna kot osebnost. Fenomenalno igraš, perfektna harmonikarica. Jaz mislim, da boš zmagala in da si kupiš novo harmoniko.«

Lado je dodal: »Ti si slovenski super heroj. Ti si gasilka, bodoča zdravnica, harmoniko igraš, samo še pastirica ali pa Kekec nisi. /…/ Ti si recept za zmago!«

»Ti si pritiskala te tipke in raztezala meh, kot da je zadnjič v življenju. To je bilo brez napak, to je bilo perfektno. Ti si igrala inštrument, nisi ne pela, plesala, ne vem, kaj. Nisi imela nobenih dodatkov …,« je dejala Ana in dodala, da sta se tako ona kot njena harmonika usidrali v srce.

»Jaz sem zaljubljena v tvojo energijo, s katero sporočaš, kako se vse da in kako je vse mogoče … Ti samo vztrajaj, ker Slovenija te ima rada,« je dodala še Marjetka.

Špela je s svojim polfinalnim nastopom očarala tudi gledalce v studiu, ki so ji namenili stoječe ovacije, gledalci pred televizijskimi zasloni pa so ji namenili največ glasov in jo poslali naravnost v finale.

Je Špela tista, ki bo postala velika zmagovalka letošnje sezone šova Slovenija ima talent?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: David popolnoma šokiral s takšnim preobratom. Tega ni pričakoval nihče

Objavljeno

on

Avtor:

V resničnostnemu šovu Kmetija je tokrat za veliko presenečenje poskrbel David.

V novi oddaji šova Kmetija bo na vrsti glasovanje za drugega dvobojevalca. Kot je Mateja že razkrila, želi, da to postane Žan, saj je prepričana, da je dovolj močna, da ga v areni premaga in pošlje domov.

Na glasovanju je to Nataliji tudi povedala, dejala, da je Žan manipulator in da se hoče pomeriti z njim, zato mu je namenila svoj kamenček. Njen kamenček ni bilo presenečenje, je pa zanj poskrbel David, ki je glava družine.

Ker je glava družine, je glasoval zadnji, s svojimi besedami pa presenetil. »Kakšnih hudih argumentov nimam, … Mislim, da se bo Žan razveselil mojega kamenčka,« je dejal David in svoj kamenček dal Žanu, s katerim sta bila od vsega začetka velika zaveznika.

Zakaj je to storil? Kmalu bo znano …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals