Kontaktirajte nas

Zabava

Maria Arko (Kmetija) šele danes izvedela resnico o šovu. To se ji je dogajalo

Objavljeno

V redu

Kako živi danes in kaj je ugotovila o šovu, v katerem je bila?

Zagotovo se še spomnite tekmovalke lanske sezone šova Kmetija, Marie Arko, ki je doživela hudo šikaniranje s strani nekaterih sotekmovalcev. Kot je pojasnila za Slovenske novice, ji je šele danes marsikaj jasno.

»Kar se je  pisalo o meni dobrega, je izbrisano, slabi trenutki in momenti nemoči iz Kmetije pa so skrbno shranjeni. Marsikaj bi imela povedati … Skratka, z dobrimi občutki sem zapuščala areno. To pa zato, ker sem bila kos nalogam in v končni fazi tudi podlim tekmovalcem je povedala za omenjeni portal, dodala pa še: »Občutila pa sem dvojno igro produkcije, vseeno pa sem pomislila, da se morda motim.  Ko pa sem videla po televiziji, kaj so predvajali in kaj vse so brisali, mi je bilo vse jasno. Naj jok mi je šlo. In resnično me moti, da me tudi mediji opisujejo kot osebo, ki je ostali v Kmetiji niso sprejeli. Če je tako, potem o meni ne pišite nič, ker tega nisem zaslužila. Ne glede na to, ali je bil šov ali ne. Nedvomno je, da mi je tak lik namenila produkcija in ga izpostavila, ‘šmrkovci’ pa so pograbili. Vse skupaj mi deluje, kot da se podpira sovraštvo, podle igre in razne psihopate. Iz arene sem odšla s stoječimi ovacijami, a produkciji se ni zdelo omembe vredno. Pa naj še kdo reče, da se dobro z dobrim vrača.«

In kako jo ljudje sprejemajo danes? Kot je razkrila, danes zelo dobro živi, uživa in sledi svojim sanjam. Pa tudi ljudje jo še vedno prepoznavajo in se z njo radi slikajo, družijo in jo tudi pogostijo.

Foto: Voyo

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals