Domov Zabava Maria Arko (Kmetija) šele danes izvedela resnico o šovu. To se ji...

Maria Arko (Kmetija) šele danes izvedela resnico o šovu. To se ji je dogajalo

Kako živi danes in kaj je ugotovila o šovu, v katerem je bila?

Zagotovo se še spomnite tekmovalke lanske sezone šova Kmetija, Marie Arko, ki je doživela hudo šikaniranje s strani nekaterih sotekmovalcev. Kot je pojasnila za Slovenske novice, ji je šele danes marsikaj jasno.

»Kar se je  pisalo o meni dobrega, je izbrisano, slabi trenutki in momenti nemoči iz Kmetije pa so skrbno shranjeni. Marsikaj bi imela povedati … Skratka, z dobrimi občutki sem zapuščala areno. To pa zato, ker sem bila kos nalogam in v končni fazi tudi podlim tekmovalcem je povedala za omenjeni portal, dodala pa še: »Občutila pa sem dvojno igro produkcije, vseeno pa sem pomislila, da se morda motim.  Ko pa sem videla po televiziji, kaj so predvajali in kaj vse so brisali, mi je bilo vse jasno. Naj jok mi je šlo. In resnično me moti, da me tudi mediji opisujejo kot osebo, ki je ostali v Kmetiji niso sprejeli. Če je tako, potem o meni ne pišite nič, ker tega nisem zaslužila. Ne glede na to, ali je bil šov ali ne. Nedvomno je, da mi je tak lik namenila produkcija in ga izpostavila, ‘šmrkovci’ pa so pograbili. Vse skupaj mi deluje, kot da se podpira sovraštvo, podle igre in razne psihopate. Iz arene sem odšla s stoječimi ovacijami, a produkciji se ni zdelo omembe vredno. Pa naj še kdo reče, da se dobro z dobrim vrača.«

In kako jo ljudje sprejemajo danes? Kot je razkrila, danes zelo dobro živi, uživa in sledi svojim sanjam. Pa tudi ljudje jo še vedno prepoznavajo in se z njo radi slikajo, družijo in jo tudi pogostijo.

Foto: Voyo