Connect with us

Zanimivosti

Saša Lendero naredila neverjetno preobrazbo in pustila mnoge brez besed

Objavljeno

on

S fotografijo se je pohvalila na družbenih omrežjih.

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je svojim številnim spletnim sledilcem pokazala, kako je uredila svoj balkon.

»A se vam smem malo pohvalit? 
Balkon smo vedno uporabljali za odlagališče vse mogoče krame. Danes pa sem ga uspela spremeniti v zen oazico miru in prostorček za jutranje kavice in večerni trenutek miru ob kozarcu vina. Stroški pa nulaaa!!! Stvari, ki bi jih sicer zavrgli sem skombinirala in sem navdušena nad rezultatom. Zato sem ga morala podeliti z vami
,« je zapisala na Facebook zid in dodala tudi fotografijo kot dokaz. Najdete jo tukaj. Številni njeni spletni prijatelji so jo pohvalili, seveda jim je preobrazba balkona zelo všeč. Na prijazne komentarje pa je Lenderova odgovorila z besedami: »Hvala vam za vse prijazne in tople komentarje. Sedim v novoustvarjenem kotičku ter uživam v njih in večeru. Pozdravčki vsem!!«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Pojasnjeno je vse: O Tini Gaber končno razkrito to, kar so se mnogi spraševali

Objavljeno

on

Avtor:

Tudi vi ste se to o Tini Gaber najbrž spraševali. Sedaj je razkrito vse. Ste presenečeni?

Priljubljena slovenska psletna vplivnica in velika ljubiteljica vseh živali, Tina Gaber, je letos prižgala praznične lučke v Ljubljani.

Da jo je doletela ta čast, je bilo razvidno tudi preko družbenega omrežja, na kratkem posnetku se vidi, kako Gabrova in podžupan Aleš Čerin prižigata lučke.

Mnogi so se spraševali, kako to, da je letos praznično vzdušje v Ljubljani otvorila Tina Gaber, saj prejšnja leta ni bila takšna tradicija, lučke je običajno prižgal župan Zoran Janković.

“Lučke običajno prižge župan. Ker je bil službeno odsoten v tujini, ga je nadomestil podžupan Aleš Čerin. Ker se smreka imenuje Tina, je podžupan povabil vse Tine, naj se mu pridružijo pri prižigu lučk; Tina Gaber je bila dovolj blizu,” so z Mestne občine Ljubljana pojasnili za žurnal24.

Kako je bilo letos videti prižiganje lučk, si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Branko Djuric Djuro presenetil: Objavil je takšno fotografijo s svojim sinom

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljeni igralec in režiser je mnoge zelo presenetil …

Priljubljeni igralec in režiser Branko Djuric Djuro je s svojimi spletnimi prijatelji delil fotografijo, na kateri je s svojim sinom Filipom, ki ga ima iz prejšnjega razmerja.

Njegov sin je praznoval rojstni dan, v ta namen je Djuric Djuro tudi objavil fotografijo na Instagramu, poleg pa je zapisal: »Vse naj, naj moj mali veliki Filip.«

Številni so objavo takoj všečkali ter poslali čestitke.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Razkrito: Bosta Petar Grašo in Hana Huljić res ponovno zibala?

Objavljeno

on

Avtor:

Govorice, da naj bi priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo in njegova soproga Hana Huljić ponovno postala starša, so vse glasnejše.

Priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo in njegova srčna izbranka Hana Huljić, sta postala starša deklici Albi lanskega leta. Sedaj pa so vse glasnejše govorice, da naj bi bila Hana ponovno noseča.

Pa je res?

Na govorice se je odzval njen oče, Tonči Huljić, ki je, kot poroča hrvaški portal 24Sata, dejal: »Z veseljem bi imel več vnučkov. Kar zadeva mene, bi to bilo super, vendar nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi ob Albi še kakšnega vnuka. Sedaj jih še ni. Bodo že.«

Spregovoril je tudi o svoji vnukinji Albi, dejal, da je v družino prinesla veliko srečo in veselje.

»Njena velika težava in hkrati prednost je, da zna vsakega razorožiti. Zna poiskati tvojo najšibkejšo točko. Neverjetno,” je povedal za omenjeni portal ponosni dedek.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals