Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani pevec sporočil tragično novico: Na poročno jutro je umrla njegova partnerica

Objavljeno

V redu

Oglasil se je preko družbenega omrežja in zapisal, da ne more verjeti, da se je to zgodilo. Kaj je vzrok njene smrti?

Pevec skupine Stereo Kicks in zvezdnik britanskega X Faktorja Tom Mann je popolnoma strt. Njegova zaročenka je umrla na poročno jutro. Danielle Hampson je imela komaj 34 let, lani sta se razveselila sina Bowieja, pred tremi dnevi pa naj bi se zgodil njun poročni dan. kot je znano, je imela Hampsonova dan prej dekliščino, bila je zdrava, vzrok smrti pa še ni znan.

»Ne morem verjeti, da pišem te besede, toda moja draga Dani – moja najboljša prijateljica, moje vse in še več, ljubezen mojega življenja – je umrla v zgodnjih jutranjih urah to soboto, 18. junija,« je Mann zapisal na svoj Instagram račun in med drugim povedal še, da se je dan, ki bi moral biti zanj najsrečnejši, zaključil z zlomljenim srcem. »Popolnoma sem strt in iskreno ne vem, kam naj grem od tod, vendar vem, da moram uporabiti vso moč, ki jo lahko zberem, za najinega fantka. Obljubim, da bom naredil vse, da bom Bowieja vzgojil tako, kot sva si vedno želela. Obljubim ti, da bo vedel, kako neverjetna je bila njegova mama,« je med drugim še zapisal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals