Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani pevec sporočil tragično novico: Na poročno jutro je umrla njegova partnerica

Objavljeno

V redu

Oglasil se je preko družbenega omrežja in zapisal, da ne more verjeti, da se je to zgodilo. Kaj je vzrok njene smrti?

Pevec skupine Stereo Kicks in zvezdnik britanskega X Faktorja Tom Mann je popolnoma strt. Njegova zaročenka je umrla na poročno jutro. Danielle Hampson je imela komaj 34 let, lani sta se razveselila sina Bowieja, pred tremi dnevi pa naj bi se zgodil njun poročni dan. kot je znano, je imela Hampsonova dan prej dekliščino, bila je zdrava, vzrok smrti pa še ni znan.

»Ne morem verjeti, da pišem te besede, toda moja draga Dani – moja najboljša prijateljica, moje vse in še več, ljubezen mojega življenja – je umrla v zgodnjih jutranjih urah to soboto, 18. junija,« je Mann zapisal na svoj Instagram račun in med drugim povedal še, da se je dan, ki bi moral biti zanj najsrečnejši, zaključil z zlomljenim srcem. »Popolnoma sem strt in iskreno ne vem, kam naj grem od tod, vendar vem, da moram uporabiti vso moč, ki jo lahko zberem, za najinega fantka. Obljubim, da bom naredil vse, da bom Bowieja vzgojil tako, kot sva si vedno želela. Obljubim ti, da bo vedel, kako neverjetna je bila njegova mama,« je med drugim še zapisal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals