Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako Helena Blagne uživa ob morju

Objavljeno

V redu

Da so letos mnogi znani in tudi manj znani Slovenci redni gostje slovenske obale in turističnih krajev takoj čez mejo, je razumljivo. Tudi mnogi znani obrazi so se v poletnih dneh odpravili raziskovat kotičke naše lepe Slovenije, nekateri so se odpravili v bližino hrvaške Istre.

S čudovito fotografijo se je tako na družbenem omrežju Instagram svojim oboževalcem oglasila tudi naša prva dama slovenske glasbe, Helena Blagne. Po fotografiji sodeč je obiskala Savudrijo, ki leži na hrvaški strani Istre. Tako kot vedno, je tudi na tej fotki čudovita, pokazala je svojo brezhibno postavo in modno garderobo. Očitno je ena izmed ljubših Heleninih barv bela, saj jo fotografski objektiv večkrat ujame prav v tej barvi. Se pa strinjamo, da ji zelo pristaja.

Vedno dama,” pa je zapisal eden izmed njenih oboževalcev in sledilcev na Instagramu.

View this post on Instagram

💙#starasavudrija

A post shared by H E L E N A (@helenablagne) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals