Connect with us

Zanimivosti

Znani slovenski igralec delil žalostno fotografijo, ob kateri vas bo zabolelo srce

Objavljeno

on

Tako kruto je lahko …

Priljubljeni slovenski igralec Gojmir lešnjak – Gojc, ki ga lahko spremljamo tudi v humoristični nanizanki Ja,Chef! Na Voyo, je s svojimi spletnimi sledilci delil fotografijo s Krasa. Pokazal je, kako se nad čudovito pokrajino vali dim.

Njegovo fotografijo, ki prikazuje žalostno podobo ognjenih zubljev, je komentirala tudi pevka Damjana Golavšek, ki je zapisala: „Joj, Gojko…srce me boli…dve družini, prijatelji, evakuirani iz svojih domov“

Z njenim zapisom se zelo strinjamo in upamo, da je najhujše mimo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Pojasnjeno je vse: O Tini Gaber končno razkrito to, kar so se mnogi spraševali

Objavljeno

on

Avtor:

Tudi vi ste se to o Tini Gaber najbrž spraševali. Sedaj je razkrito vse. Ste presenečeni?

Priljubljena slovenska psletna vplivnica in velika ljubiteljica vseh živali, Tina Gaber, je letos prižgala praznične lučke v Ljubljani.

Da jo je doletela ta čast, je bilo razvidno tudi preko družbenega omrežja, na kratkem posnetku se vidi, kako Gabrova in podžupan Aleš Čerin prižigata lučke.

Mnogi so se spraševali, kako to, da je letos praznično vzdušje v Ljubljani otvorila Tina Gaber, saj prejšnja leta ni bila takšna tradicija, lučke je običajno prižgal župan Zoran Janković.

“Lučke običajno prižge župan. Ker je bil službeno odsoten v tujini, ga je nadomestil podžupan Aleš Čerin. Ker se smreka imenuje Tina, je podžupan povabil vse Tine, naj se mu pridružijo pri prižigu lučk; Tina Gaber je bila dovolj blizu,” so z Mestne občine Ljubljana pojasnili za žurnal24.

Kako je bilo letos videti prižiganje lučk, si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Branko Djuric Djuro presenetil: Objavil je takšno fotografijo s svojim sinom

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljeni igralec in režiser je mnoge zelo presenetil …

Priljubljeni igralec in režiser Branko Djuric Djuro je s svojimi spletnimi prijatelji delil fotografijo, na kateri je s svojim sinom Filipom, ki ga ima iz prejšnjega razmerja.

Njegov sin je praznoval rojstni dan, v ta namen je Djuric Djuro tudi objavil fotografijo na Instagramu, poleg pa je zapisal: »Vse naj, naj moj mali veliki Filip.«

Številni so objavo takoj všečkali ter poslali čestitke.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Razkrito: Bosta Petar Grašo in Hana Huljić res ponovno zibala?

Objavljeno

on

Avtor:

Govorice, da naj bi priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo in njegova soproga Hana Huljić ponovno postala starša, so vse glasnejše.

Priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo in njegova srčna izbranka Hana Huljić, sta postala starša deklici Albi lanskega leta. Sedaj pa so vse glasnejše govorice, da naj bi bila Hana ponovno noseča.

Pa je res?

Na govorice se je odzval njen oče, Tonči Huljić, ki je, kot poroča hrvaški portal 24Sata, dejal: »Z veseljem bi imel več vnučkov. Kar zadeva mene, bi to bilo super, vendar nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi ob Albi še kakšnega vnuka. Sedaj jih še ni. Bodo že.«

Spregovoril je tudi o svoji vnukinji Albi, dejal, da je v družino prinesla veliko srečo in veselje.

»Njena velika težava in hkrati prednost je, da zna vsakega razorožiti. Zna poiskati tvojo najšibkejšo točko. Neverjetno,” je povedal za omenjeni portal ponosni dedek.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals