Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 21. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 21. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan na petek, ko je vikend že pred nami. Poglejmo, kaj predvidevajo števila za danes. Kam vložiti svojo energijo, da si bomo ustvarili izpolnjen in uspešen dan?

“Velikodušnost in ljubeznivost na stežaj odpreta mnoga vrata src ljudi.”

Danes bo do izraza prišla naša navezanost na družino. Mnogi bomo čutili, kot da brez nje ne moremo. Obnašali se bomo, kot da imamo v zvezi z njo neko zelo, zelo pomembno nalogo, neko veliko obveznost, dolžnost in da brez nas ostali člani družine nikakor ne morejo.

Tekom dneva nas bodo bolj ali manj vodila čustva. Malo manj skrbimo za svoje domače. Namesto tega izkažimo malce več ljubezni. Objemi, spontani pogovori, družabne igre, pomoč, izboljšujejo odnose v družini in krepijo družinske vezi. Večkrat se spomnimo na te stvari, ne le danes.

Če potrebujemo kakršnokoli pomoč, zanjo prosimo žensko osebo, ki nam le-te ne bo odrekla.

Dan je primeren za zgladitev ali izboljšanje odnosov z ženskimi osebami v naši ožji in širši družini: s sestro, mamo, babico, teto, nečakinjo, svakinjo,…

Paziti je treba na denar. Zaradi čustveno pogojenih nakupov nam bo lahko kasneje žal.

Danes bo naša intuicija povečana. Odličen čas je za obisk numerologa, astrologa, medija,….. in tudi za učenje okultnih ved. Na ta način lahko raziščemo in izoblikujemo novo vizijo, v kateri vidimo bolj pristnega sebe. Vedeli bomo, kaj je za popraviti ali izboljšati.

Pomembna nam bosta tudi skrb za Zemljo in na splošno ekologija. Primerno bomo nagrajeni, če bomo hoteli poskrbeti za pravičnost in zakonodajno ureditev na področju določenih vidikov okoljevarstva.

Lep dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko