Kontaktirajte nas

Zabava

Grozno: Se spomnite srnjačka Jana Kneza, ki ga je spremljal na Kmetijo? To se je zgodilo

Objavljeno

V redu

Nekdanji tekmovalec Kmetije se je odločil, da javno deli zgodbo.

Zagotovo se tudi vi še spomnite majhnega srnjačka Miška, ki je na lanski Kmetiji spremljal svojega lastnika Jana Kneza. Mali srnjaček je še vedno ob njem in raste ter postaja vse večji. A kljub temu ima okrog sebe mnogo nevarnosti, tudi takšne, ki jih ne bi bilo treba. Jan je namreč razkril, da kilometer stran živi zelo neodgovoren lastnik psa. Sklenil je, da deli zgodbo in vsem razkrije, kaj se dogaja.

»Včeraj ob mraku se nič kaj sluteči pridnež pase na travniku blizu doma…Nakar se pojavi čren rotvailer,ki ga je že večkrat podil. Pes je od neodgovornega lastnika 1 km oddaljen naprej od moje hiše, k njemu sem se peljal že 3x in ga vljudno prosil naj ne spušča psa samega ven…,ker podi in vznemirja moje živalce, uničil mi je že 3 kokoši in račko

Ta človek nima srca in je neodgovoren. Kar počne, počne vse namerno in zanalašč, samo da bi mi uničil srnjačka!,« je zapisal na družbeno omrežje in dodal tudi: »Torej k stvari… Ko Miško včeraj zagleda psa, ki se mu prebližuje… Skoči v zrak po moje najmanj 2 metra… Zapodi se z 5 metrski skokom proti psu, ga napade z rogovi v trebuh, bori se z njim do konca, pes tuli in zbeži proti cesti in cvili od bolečin. Lastnik pa iz ceste kriči name kaj si mislim kaj sem????«

Njegovo celotno objavo najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) končno razkrila svojo dobro varovano skrivnost

Objavljeno

V redu

Avtor

Odločila se je, da je čas, da ga pokaže …

Zagotovo se še spomnite Nine Jug, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. Njena zveza z Domnom, ki sta se tam spoznala, se ni obnesla, Nina je svojo srečo našla drugje. Zelo kmalu potem ko so kamere ugasnile, je namreč spoznala moškega, s katerim je še danes in s katerim načrtujeta, da bosta v kratkem zaživela skupaj.

»Vidiva se vsak dan, uživava življenje, kolikor se le da, mogoče včasih malo preveč,,« je razkrila za Metropolitan.si, dodala pa, da veliko o njemu ne bo povedala, saj ne želi, da preveč govori o njuni zvezi. Razkrila je, da mu je ime Nejc in da je z njim ponovno začela verjeti v pravo ljubezen.

Nina in njen Nejc (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals