Connect with us

Zanimivosti

Petra Kerčmar spregovorila o svoji ljubezni, a tega ne prenaša

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je pojasnila vse.

Ena najbolj prepoznavnih slovenskih televizijskih voditeljic, Petra Kerčmar, je za portal metropolitan spregovorila o svoji veliki ljubezni do morja. Razkrila je, da ima apartma v bližini morja, kamor zelo rada zahaja.

»Z leti vse težje prenašam vročino, ampak mi je vseeno ljubše poletje kot zima. Sem človek morja, visokih temperatur, ampak letos je bilo res vroče v primerjavi s prejšnjimi leti. 28 ali 29 stopinj Celzija takoj podpišem, 36 stopinj pa ne rabim je med drugim še pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Boris Cavazza povedal takšno resnico o mlajšemu sinu Aleksandru

Published

on

Priljubljeni igralec ima z voditeljico Oriano Girotto sina Aleksandra Borisa. To je razkril o njem …

Priljubljeni slovenski igralec Boris Cavazza ima iz prejšnjega razmerja z voditeljico Oriano Girotto sina Aleksandra Borisa.

Ta je pred kratkim javnost presenetil s svojim nastopom na festivalu Popevka, bil je spremljevalni pevec Nine Grilc.

»To je zame res nora izkušnja. Z glasbo se sicer ukvarjam že nekaj časa, a stati na tako velikem odru in nastopiti skupaj z orkestrom je bilo res super,« je za revijo Lady razkril Aleksander.

Na vprašanje, ali je njegov oče vedel, da bo stal na odru, pa je odgovoril, da mu je pozabil povedati, nato pa dejal, da je od njega dobil sporočilo. »Imam očetovo sporočilo, ki pravi, da je bilo dobro, a drugi so bili boljši in so zmagali,« je razkril za omenjeno revijo.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Vau, ne boste verjeli, kako je videti babica Tine Gaber

Published

on

Tako mladostna in urejena je babica Tine Gaber. Tudi vi boste zelo presenečeni …

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je tokrat svoje številne spletne prijatelje razveselila s fotografijo, ki jo je dodala v Instagram zgodbo. Pokazala je svojo babico, ki je videti zares zelo mladostno. Na fotografiji pa se vidi tudi, da je njena babica zares zelo lepo urejena gospa, ki se spozna na  modo.

»Prababi,« je Gabrova pripisala poleg fotografije, na kateri se njena babica sklanja nad voziček, v katerem leži njen pravnuk, sinček sestre Tine Gaber.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Čudovita novica: Znani slovenski glasbenik je postal očka! Čestitke dežujejo

Published

on

Tako čudovito ime sta s srčno izbranko nadela naraščaju …

Priljubljeni slovenski glasbenik Luka Šulić, ki je znan tudi kot član dua 2Cellos, je že četrtič postal očka. Veselo novico je za javnost razkril preko družbenega omrežja, pokazal je nekaj dni staro novorojenko.

»Pred nekaj dnevi se nam je prav tukaj, doma, rodila druga hčerka Rosa. Ponosen sem nanjo in mojo neverjetno ženo Tamaro, pa tudi na Vala, Hano in Lea, ki so jo takoj po prihodu zelo toplo sprejeli. Počutimo se blagoslovljeni, hvaležni in polni življenja. Zdaj smo popolni,« je pripisal poleg posnetka.

Z ženo Tamaro sta tako postala ponosna starša še eni deklici. Pod objavo se je usul plaz čestitk, med njimi so jima čestitali tudi mnogi znani obrazi.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals