Numerološka analiza imena: Špela

  • Avtor: Asya
  • 21/09/2020

Ime Špela je vibracija števila 20, ki daje Špeli  željo po druženju in združevanju, senzibilnost, sposobnost empatije, diplomacije in prilagajanja. Vesna  je človek z očarljivimi očmi, romantična je, prilagodljiva, podredljiva partnerica in pristna prijateljica.  Ima močno izraženo intuicijo in glede na to število, ima dober stik z denarjem. Je izjemno sposobna na finančnem področju.

Zanjo so značilna nihanja energije. Rado se zgodi, da se hitro navduši za nekatere stvari in tudi hitro ohladi. Ker je zelo občutljiva na okolico in dovzetna, je nanjo možno vplivati. Samoto slabo prenaša. Nujno rabi družbo. Ker je zelo občutljiva, takoj »prebere« človeka, kdo je iskren in kdo ne in tudi takoj ve, kaj “visi v zraku”. Ni kaj, ima zelo močne radarje.

Nenehno skrbi o svoji prihodnosti v smislu partnerstva, družine  in materialne varnosti. Zaradi teh skrbi gre težje naprej v življenju.

Najsrečnejša je povsod, kjer lahko pomaga drugim: v socialnih, humanitarnih, zdravstvenih poklicih. V zasebnem življenju pa uživa v terapevtskem, zdraviteljskem in na splošno v svetovalnem delu.  

Naučiti se mora postavljati meje in reči: “Ne”. Uživala bi, če bi imela svojo trgovinico in prav tu bi se slednjega lahko naučila.

V stiski, pri sproščanju notranjih napetosti, pomaga poslušanje glasbe na 432 Hz, ki je naravna frekvenca planeta, vseh živih bitij, torej tudi človeškega telesa in možganov. Vesni povrne harmonijo, jo uravnovesi in ji omogoči ljubeča občutenja.

Vpliv števila imena je odvisen od ostalih števil v numerološkem izračunu posameznika.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com