Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 21. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 21/09/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Navdihi in vizija vodijo v zadovoljstvo, mir in obilje.”

Današnji dan je ugoden za to, da intuitivno in ustvarjalno pristopamo k našim dnevnim aktivnostim in načrtom.

Svoj hobi lahko spremenimo v poklic, v katerem bomo začutili več svobode. Tudi s tem si lahko izboljšamo zdravje, saj se bomo bolje počutili. Ni vse v denarju, morda se lahko za začetek zadovoljimo tudi z manjšo vsoto. Bomo pa primerno nagrajeni in uspešni, če se bomo posvečali delu na področjih, ki nam nekaj pomenijo. Morda spremenimo tudi kakšno svojo navado, ki bo izboljšala kvaliteto našega življenja. Več spanja, manj ponočevanja, bolj zdravo prehranjevanje, skrb za zdravo telo, za sproščanje psihe, manj ali nič spremljanja negativnih novic v časopish in na TV, sprememba bivalnega okolja, družbe,….so področja, kjer lahko raziščemo možnosti.

Dan je primeren tudi za ukvarjanje z ekologijo. Primaknimo svoj mali delček truda in po svojih močeh pomagajmo naši Materi Zemlji. Vedno začnemo pri sebi. Lepo obdelajmo svoj vrt, poskrbimo za svoje cvetlice in sadno drevje. Počistimo v svoji okolici in primerno ločimo in odložimo odpadke.

Dan je primeren tudi za potovanja in doživetja v drugih kulturah. Nobenega omejevanja in zatiranja ne bomo prenašali danes. Svoboda v vsem, kar počnemo, bo na prvem mestu.

Neomajno sledite svoji viziji.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com