Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Prepoznate igralko, nekdaj lomilko src iz Dinastije in Melrose Placea?

Objavljeno

V redu

Heather Locklear (59), lepotica, ki je slavo pridobila v 90. letih z vlogama v “Dinastiji” in “Melrose Place”, se po življenju, polnem vzponov in padcev, vrača k igranju.

Odigrala je namreč vlogo Kristine Carlson v filmu ‘Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story’, kar nekaj časa je trajalo, da se je odločila in sprejela vlogo. Težko ji je bilo, da je morala posneti prizor, v katerem je naslednji dan umrl njen mož, a ji je vse hitro uspelo in prebudila je stari talent. Mimogrede, Locklear je v zadnjih letih pritegnila pozornost javnosti s svojimi težavami z alkoholom in nasiljem.

Marca 2018 je fizično napadla svojega 59 -letnega zaročenca Chrisa Heisserja, zato je njen brat poklical policijo. Ko so prišli policisti, jim je zagrozila, da jih bo odstranila z orožjem, ki ga ima v hiši, a je bilo hitro ugotovljeno, da ga nima. Heisser in igralka sta premagala to težko obdobje in bil ji je v oporo med rehabilitacijo, v zadnjih mesecih pa se zdi, da je premagala svojo odvisnost.

Pred kratkim se je govorilo, da je Heather prekinila zaroko s Chrisom, ker je bila v javnosti brez diamantnega zaročnega prstana. Toda viri blizu para so povedali, da ga nima vedno na roki.

Sicer pa mnogi oboževalci obžalujejo, da je igralka uničila svojo naravno lepoto s svojo odvisnostjo od alkohola in estetskih posegov. Igralko lahko pogosto opazimo oteklo in očitno je, da je bila na botoksu in da je imela operacijo na licih in nosu. Tudi videz njenega telesa se je spremenil in ima bolj bujno postavo kot nekoč.

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals