Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mnoge znane Slovenke pokazale prsi in poslale javnosti močno sporočilo

Objavljeno

V redu

Videu, ki kroži po družbenem omrežju Instagram, se je pridružilo tudi mnogo znanih Slovenk. Vse pa želijo v svet poslati močno sporočilo …

Mesec oktober je tudi mesec boja proti raku dojk in v ta namen so se na pobudo znane slovenske vplivnice in manekenke za močnejše postave Nataše Mernik, odzvale številne znane Slovenke ter v videu sodelovale. Vse z namenom osveščanja o najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu.

Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in tudi slovenske blogerke, vplivnice – in na prvem mestu, ženske – smo se pridružile osveščanju o tem najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu,« je zapisala Nataša in dodala tudi, da so slovenske blogerke in vplivnice želele s to objavo spomniti vse, »da ne pozabite bito to, kar ste. Plešite, zabavajte se, ljubite (sebe in druge), spoštujte svoje telo in mu namenjajte pozornost ter ne pozabite imet rade svojih prsih

View this post on Instagram

V ROKE JO VZEM! Joško, namreč. 🍒 Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in tudi slovenske blogerke, vplivnice – in na prvem mestu, ženske – smo se pridružile osveščanju o tem najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. — Citate iz prvega dela smo si sposodile od @gajstnice, od profila, ki nas na zabaven način opominja, da se redno potipamo za grudi, prsi, joške, dojke – v drugem pa smo vas hotele spomniti na to, da ne pozabite bito to, kar ste. Plešite, zabavajte se, ljubite (sebe in druge), spoštujte svoje telo in mu namenjajte pozornost ter ne pozabite imet rade svojih prsih. 💖 — Z mano v videu: @reynoldsmirna @nokazujo @tixibeauty @mikelaveren @gajaprestor @mjzfashion @tjasa_kokalj_jerala @wicked__pots @matu.sins @meta_etta @jericazupan @elisabethnaomi98 @lilicadez @tesajurjasevic @larabegic @katarina_bencek_ @tejavrbnjakerbeznik @sgmxinfinity @mentolgram — #ribaracaRAK #gajstnice #breastcancerawarenessmonth #rozaoktober #womenempowerment #loveyourself #bodypositivity

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana Slovenka bi morala že zdavnaj roditi, a resnica je takšna

Objavljeno

V redu

Avtor

Sedaj je razkrito, kaj se dogaja.

Znani slovenski vplivnici, ki sta na družbenih omrežjih zelo priljubljeni, Katja in Katka Bogataj, že nestrpno pričakujeta svojega prvorojenca. Prav tako pa se objave o vesel dogodku veselijo tudi številni njuni spletni sledilci. A kot kaže, popadkov še kar ni od nikoder, parček je že zelo nestrpen, dojenček bi že zdavnaj moral prijokati na svet.

»Nekak tkole ze en teden… upam, da je to zadnja objava predn Katja poc  je zapisala poleg objave Katka in s fotografijo razkrila, da je njena partnerica še vedno noseča.

Verjamemo, da sta obe že sila neučakani, tudi mi že komaj čakamo, da povesta veselo novičko in objavita prvo fotografijo svojega dojenčka.

Foto: Pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saj ne boste verjeli, kje sta bila ta dva znana slovenska glasbenika

Objavljeno

V redu

Avtor

S tem sta mnoge zelo presenetila. Tudi vas bosta!

Znana slovenska glasbenika, člana priljubljene skupine Gadi David in Primož, sta se svojim številnim spletnim sledilcem pohvalila z izjemnim dosežkom. Postala sta prava Slovenca, saj sta se povzpela na naš najvišji vrh Triglav.

»Prvi vzpon Gadov na Triglav Tokrat samo Primož in David, Anže pa pravi, da se pridruži v naslednji rundi,« sta zapisala poleg fotografij, s katerima sta dokazala, da jima je uspelo.

View this post on Instagram

A post shared by SKUPINA GADI (@skupinagadi)

Sta pa za dobro vzdušje poskrbela tudi na vrhu, poglejte si spodnji posnetek, ki sta ga delila.

Bravo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ne boste verjeli, kaj skupaj počneta Mirjam Poterbin in Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

To fotografijo boste pogledali dvakrat …

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj in mati enega najbolj uspešnih košarkarjev na svetu Luke Dončića, Mirjam Poterbin, sta očitno zelo dobri prijateljici. Obeta se jima nekaj zares čudovitih dni, saj je videti, da sta skupaj z ostalimi člani, na katamaranu. Kot je posnela Dremelj v svoji Instagram zgodbi, je vzdušje med ekipo zares odlično. S kamero se je sprehodila po luksuznem plovilu in ujela Mirjam pri peki.

»Bejbi, kaj delaš,« je vprašala, Mirjam pa ji je odgovorila: »Burek. Boš jedla?«

Verjamemo, da bo ekipa prijateljev preživela zares čudovite in nepozabne dni.

Mirjam Poterbin dela burek. (foto: Instagram zgodba)

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals