Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mnoge znane Slovenke pokazale prsi in poslale javnosti močno sporočilo

Objavljeno

V redu

Videu, ki kroži po družbenem omrežju Instagram, se je pridružilo tudi mnogo znanih Slovenk. Vse pa želijo v svet poslati močno sporočilo …

Mesec oktober je tudi mesec boja proti raku dojk in v ta namen so se na pobudo znane slovenske vplivnice in manekenke za močnejše postave Nataše Mernik, odzvale številne znane Slovenke ter v videu sodelovale. Vse z namenom osveščanja o najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu.

Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in tudi slovenske blogerke, vplivnice – in na prvem mestu, ženske – smo se pridružile osveščanju o tem najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu,« je zapisala Nataša in dodala tudi, da so slovenske blogerke in vplivnice želele s to objavo spomniti vse, »da ne pozabite bito to, kar ste. Plešite, zabavajte se, ljubite (sebe in druge), spoštujte svoje telo in mu namenjajte pozornost ter ne pozabite imet rade svojih prsih

View this post on Instagram

V ROKE JO VZEM! Joško, namreč. 🍒 Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in tudi slovenske blogerke, vplivnice – in na prvem mestu, ženske – smo se pridružile osveščanju o tem najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. — Citate iz prvega dela smo si sposodile od @gajstnice, od profila, ki nas na zabaven način opominja, da se redno potipamo za grudi, prsi, joške, dojke – v drugem pa smo vas hotele spomniti na to, da ne pozabite bito to, kar ste. Plešite, zabavajte se, ljubite (sebe in druge), spoštujte svoje telo in mu namenjajte pozornost ter ne pozabite imet rade svojih prsih. 💖 — Z mano v videu: @reynoldsmirna @nokazujo @tixibeauty @mikelaveren @gajaprestor @mjzfashion @tjasa_kokalj_jerala @wicked__pots @matu.sins @meta_etta @jericazupan @elisabethnaomi98 @lilicadez @tesajurjasevic @larabegic @katarina_bencek_ @tejavrbnjakerbeznik @sgmxinfinity @mentolgram — #ribaracaRAK #gajstnice #breastcancerawarenessmonth #rozaoktober #womenempowerment #loveyourself #bodypositivity

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Na TV Slovenija se vrača ta priljubljena voditeljica

Objavljeno

V redu

Avtor

Da se ponovno vrača, je javno naznanila sama. To je zapisala in mnoge zelo razveselila.

Na TV Slovenija se po premoru končno vrača priljubljena televizijska voditeljica in glasbenica Darja Gajšek.

Potem ko je pomahala v slovo oddaji Slovenski pozdrav, je svoje zveste oboževalce kmalu razveselila, da prihaja na TV z novo narodno zabavno oddajo Poletni pozdrav in Zimski pozdrav.

»Z novo sezono oddaje Zimski pozdrav začnemo 10. februarja. Luštno boje Gajškova zapisala na družbeno omrežje Facebook in s to novico razveselila svoje številne oboževalce, ki komaj čakajo, da jo bodo lahko spet spremljali preko malih zaslonov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jana Morelj sedaj s takšnim razkritjem mnoge zelo presenetila

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kdo se ponovno vrača …

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj, ki jo na POP TV spremljamo kot napovedovalko vremena, je tokrat razkrila, kdo se pred male zaslone vrača namesto Katje Jevšek. Priljubljena voditeljica je namreč odšla na zasluženi porodniški dopust in je leto dni ne bomo videli.

Na njeno mesto pa prihaja Špela Jereb, ki pravi, da je z veseljem priskočila na pomoč.

»Zaenkrat še nimam trebuha, tako da sem vskočila na pomoč,« je razkrila Jerebova v posnetku, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Klemen Slakonja naredil izjemo in javno spregovoril o svoji srčni izbranki

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, kako lepo. Tudi vam bo všeč to, kar je povedal.

Priljubljeni slovenski igralec Klemen Slakonja, ki je dolgoletni partner igralke Mojce Fatur, se je oglasil preko družbenih omrežij in naredil veliko izjemo.

Ne zgodi se namreč pogosto, da Slakonja, kot tudi Faturjeva, delita utrinke iz zasebnosti, zato vsaka takšna objava vedno naleti na velik odziv pri njunih spletnih sledilcih.

A tokrat je igralec moral zapisati, da je na svojo partnerico zares zelo ponosen.

»Malo sem pozen z objavo, glede na to, da je premiera monokomedije Nikoli ni prepozno v @sititeaterbtc že mimo, a nikoli ni prepozno, da povem, da sem ponosen na izjemno @faturmojca in hkrati vesel, da lahko v njenem talentu uživate vsi, ne samo mi doma,« je zapisal poleg fotografije, na kateri sta objeta.

Igralca sta zares čudovita, žarita skupaj, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals