Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mnoge znane Slovenke pokazale prsi in poslale javnosti močno sporočilo

Objavljeno

V redu

Videu, ki kroži po družbenem omrežju Instagram, se je pridružilo tudi mnogo znanih Slovenk. Vse pa želijo v svet poslati močno sporočilo …

Mesec oktober je tudi mesec boja proti raku dojk in v ta namen so se na pobudo znane slovenske vplivnice in manekenke za močnejše postave Nataše Mernik, odzvale številne znane Slovenke ter v videu sodelovale. Vse z namenom osveščanja o najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu.

Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in tudi slovenske blogerke, vplivnice – in na prvem mestu, ženske – smo se pridružile osveščanju o tem najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu,« je zapisala Nataša in dodala tudi, da so slovenske blogerke in vplivnice želele s to objavo spomniti vse, »da ne pozabite bito to, kar ste. Plešite, zabavajte se, ljubite (sebe in druge), spoštujte svoje telo in mu namenjajte pozornost ter ne pozabite imet rade svojih prsih

View this post on Instagram

V ROKE JO VZEM! Joško, namreč. 🍒 Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in tudi slovenske blogerke, vplivnice – in na prvem mestu, ženske – smo se pridružile osveščanju o tem najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. — Citate iz prvega dela smo si sposodile od @gajstnice, od profila, ki nas na zabaven način opominja, da se redno potipamo za grudi, prsi, joške, dojke – v drugem pa smo vas hotele spomniti na to, da ne pozabite bito to, kar ste. Plešite, zabavajte se, ljubite (sebe in druge), spoštujte svoje telo in mu namenjajte pozornost ter ne pozabite imet rade svojih prsih. 💖 — Z mano v videu: @reynoldsmirna @nokazujo @tixibeauty @mikelaveren @gajaprestor @mjzfashion @tjasa_kokalj_jerala @wicked__pots @matu.sins @meta_etta @jericazupan @elisabethnaomi98 @lilicadez @tesajurjasevic @larabegic @katarina_bencek_ @tejavrbnjakerbeznik @sgmxinfinity @mentolgram — #ribaracaRAK #gajstnice #breastcancerawarenessmonth #rozaoktober #womenempowerment #loveyourself #bodypositivity

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, hči Saše Lendero je postala taka lepotica! Izrezana kopija svoje slavne mame je

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kako zelo ji je podobna.

Hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga, Aria, je lani poleti praznovala že svoj 12. rojstni dan. Deklica je zrasla v zares pravo lepotico, podobna je svoji lepi materi in starša sta zagotovo zelo ponosna nanjo.

Aria je edinka, pogosto pa njeno fotografijo na družbeno omrežje deli njen oče, Miha. Tudi tokrat je bilo tako. Pokazal je, kakšne vragolije počneta skupaj, mi pa priznamo, da strmimo v fotografijo in občudujemo Arino lepoto.

Fotografijo najdete spodaj.

PREBERITE ŠE: Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals