Kontaktirajte nas

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 21. 10. 2020

Objavljeno

V redu

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

“Navdihi in vizija te vodijo v zadovoljstvo, mir in obilje.”

Danes znate presenetiti sami sebe in se nenadno odločiti za vsaj eno spremembo. S tem lahko popolnoma spremenite okoliščine, v katerih živite: doma, v službi, v odnosih, na področju zdravja, denarja,…Nič hudega ni, če v življenju zapiha svež vetrc. Življenje je živo, energija mora teči. Sprva se vam lahko zazdi, da se je vaše  življenje postavilo na glavo, a hkrati se boste odlično počutili. Prepustite se pustolovščini.

Svoj hobi lahko spremenite v poklic, v katerem boste čutili več svobode. Tudi s tem si lahko izboljšate zdravje, saj se boste bolje počutili. Ni vse v denarju, morda se lahko za začetek zadovoljite tudi z manjšo vsoto. Boste pa primerno nagrajeni in uspešni, če se boste posvečali delu na področjih, ki vam nekaj pomenijo. Morda spremenite tudi kakšno svojo navado, ki bo izboljšala kvaliteto vašega življenja. Več spanja, manj ponočevanja, bolj zdravo prehranjevanje, skrb za zdravo telo, za sproščanje psihe, manj ali nič spremljanja negativnih novic v časopish in na TV, sprememba bivalnega okolja, družbe,….so področja, kjer lahko raziščete vaše možnosti. Točno veste, kaj bi bilo dobro spremeniti. Pojdite v akcijo takoj zdaj!

Dan je primeren tudi za ukvarjanje z ekologijo. Primaknite svoj mali delček truda in po svojih močeh pomagajte naši Materi Zemlji. Lepo uredite in počistite okolico svojega doma in primerno ločite in odložite odpadke.

Dan je primeren tudi za potovanja in doživetja v drugih kulturah. Nobenega omejevanja in zatiranja ne boste prenašali danes. Svoboda v vsem, kar počnete, bo na prvem mestu.  Ne glede na kolektivno dogajanje in zavest.

Neomajno sledite svoji viziji.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 28. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Zavedaj se, da JE zate MOGOČE vse. Ko sprejmeš to MISEL, začneš doživljati čudeže. «

Tjaša Dorelay

Današnji dan krojita števili 28/7, ki sta v medsebojnem harmoničnem delovanju. Bioritemska dvojka pa vpliva na občutek zablokiranosti. Priporoča se delo na miselni naravnanosti.

Ob pregledu števil, ki vplivajo na današnji dan ugotavljam, da se energije lepo ujamejo z luno v ščipu, v katerega bo prešla danes ob 20.16 uri. Ja, močan je vpliv polne lune. Verjetno mnogi že nekaj dni čutite nemir, imate težave s spanjem, vas muči glavobol in ste, no, malce sitni. Ko se luna debeli, se naj bi vse debelilo. Zadnje dni je bil ugoden čas za debeljenje denarnic, polnjenje tekočih računov, za poslovno rast, za nabiranje novega znanja, za zagon novih aktivnosti in navad. Žal je to tudi čas, ko trpi naša tehtnica zaradi nabiranja odvečnih kilogramov.    

Numerološko gledano je današnji dan odličen za to, da se končno umirimo, se posvetimo sebi in spočijemo. Tišina doma in odmik v naravo sta čudovita načina, da smo lahko sami s seboj in s svojimi mislimi. Tako znotraj, kot zunaj, pravijo. Danes se ukvarjajmo s svojim notranjim svetom. Razmišljajmo o svojih vrednotah, prioritetah, prepričanjih. Kaj se nam v življenju dogaja? Česa si ne želimo več in kaj bi radi ustvarili, imeli? Katere so tiste misli, ki nam ne služijo več? Katere misli bi nam koristile pri uresničevanju svojih sanj in načrtov? V roke vzemite kakšno knjigo o podjetniškem mindsetu in boste imeli občutek, da ste svoj svet obrnili na glavo. Vzemite tisto znanje, ki vam koristi. Zagon polne lune koristi pri aktivnem delovanju. Poskušajte z mentalnim resetom.

Dan je neugoden za skupinsko delo in tekmovanja. V ospredje postavlja neodvisnost, raziskovalnost notranjega sveta, ustvarjalnost, pogum in strast.  

Ugodne misli danes.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 27. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Ne vdaj se realnosti, ki jo zdaj doživljaš. Sprejmi svojo moč in začrtaj drugačno pot.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan krojita števili 27/6, ki sta v medsebojnem harmoničnem delovanju. Bioritem in notranja struktura dneva bosta prav tako ugodno vplivala na nas.

Energije dneva bodo danes spodbujale in krepile naše umske in duhovne sposobnosti in prebujale želje po uresničitvi naših notranjih klicev in idealov. Današnji dan je odličen za dejavnosti in aktivnosti, ki vodijo k izboljševanju ali spremembam skupnega dobra. Naj bo to na političnem, gospodarskem, zdravstvenem, socialnem, okoljevarstvenem,… področju. Z optimizmom se lahko lotimo opravil v zvezi s spremembo zakonodaje, nastopamo v zakonodajnih postopkih in se nadejamo ugodnih razrešitev v sodnih postopkih. Lahko pričakujemo pravično in človekoljubno ravnanje vseh vpletenih ali vsaj tistih na ključnih položajih, ki bi že po funkciji morali zastopati ti dve vrednoti.

Tudi za vzgojnoizobraževalne ustanove se lahko nadejamo, da bodo naši otroci lepo sprejeti in bodo po dolgem času bivanja doma deležni srčnosti učiteljic in učiteljev.

Ne le na kolektivni ravni, tudi v družinah bo danes dan spodbujal odnose k ustvarjanju reda, miru in harmonije. Morda bo kdo imel občutek, da se preveč razdaja za druge in se bo počutil izkoriščanega.

Bodite pozorni na starejše ljudi, ki so danes potencialni kandidati, da vam prinesejo in predajo pomembne informacije ali priložnosti, da se izkažete, pokažete in uresničite svoje ideale. Naj bo to za kolektivno ali osebno dobro.  

Poslušajte svojo intuicijo in ne pretiravajte z zahtevami po popolnosti.

Srčno danes!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Te 3 astro znake februarja čaka velika sreča

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, za katere tri astrološke znake bo letošnji februar še posebej srečen, zaljubljen in nepozaben!

Lev

Če ste samski ali v zvezi, pred vami je čudovit februar. Vsi cilji, ki si jih boste zastavili v februarju, se bodo uresničili. To velja za vas in tudi za vašega partnerja, zato je idealno, če boste v temu mesecu pričeli s kakšnim skupnim projektom.

Če imate družino, potem bo mesec februar vaše vezi še bolj utrdil, veliko časa boste preživeli skupaj in se imeli zares lepo.

Če pa ste samski, vas februarja čaka avantura, ki je ne boste pozabili.

Tehtnica

Tehtnice, ki so v zvezi, bodo februarja doživele mnogo harmoničnih in romantičnih trenutkov s svojim partnerjem. Pozabljeni bodo prepiri in težave iz preteklosti. Zveza bo končno postala bolj trdna.

Če imate družino, bo februarja dovolj časa zanje. Pa tudi za razmislek, kakšne novosti in cilje bi lahko doprinesli, da bo družina še srečnejša.

Če ste samski, boste februarja spoznali osebo, ki vas bo zelo zanimala in ki bo imela podobne interese vašim. Možno je, da se bo iz prvinske zaljubljenosti razvila močna ljubezen.

Dvojčka

Če ste v zvezi, bo za vas februar postal mesec resnice. Pogovorila se bosta o skupni prihodnosti, tudi o poroki. Zveza bo namreč postala vse bolj trdna. Obeta se tudi nakup skupne nepremičnine.

Če imate družino, bo februarja dovolj časa zanje.

Če ste samski, se zna zgoditi, da se boste spustili v romantično zvezo z osebo, ki jo poznate že dlje časa.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO