Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 21. 10. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 21. 10. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

“Navdihi in vizija te vodijo v zadovoljstvo, mir in obilje.”

Danes znate presenetiti sami sebe in se nenadno odločiti za vsaj eno spremembo. S tem lahko popolnoma spremenite okoliščine, v katerih živite: doma, v službi, v odnosih, na področju zdravja, denarja,…Nič hudega ni, če v življenju zapiha svež vetrc. Življenje je živo, energija mora teči. Sprva se vam lahko zazdi, da se je vaše  življenje postavilo na glavo, a hkrati se boste odlično počutili. Prepustite se pustolovščini.

Svoj hobi lahko spremenite v poklic, v katerem boste čutili več svobode. Tudi s tem si lahko izboljšate zdravje, saj se boste bolje počutili. Ni vse v denarju, morda se lahko za začetek zadovoljite tudi z manjšo vsoto. Boste pa primerno nagrajeni in uspešni, če se boste posvečali delu na področjih, ki vam nekaj pomenijo. Morda spremenite tudi kakšno svojo navado, ki bo izboljšala kvaliteto vašega življenja. Več spanja, manj ponočevanja, bolj zdravo prehranjevanje, skrb za zdravo telo, za sproščanje psihe, manj ali nič spremljanja negativnih novic v časopish in na TV, sprememba bivalnega okolja, družbe,….so področja, kjer lahko raziščete vaše možnosti. Točno veste, kaj bi bilo dobro spremeniti. Pojdite v akcijo takoj zdaj!

Dan je primeren tudi za ukvarjanje z ekologijo. Primaknite svoj mali delček truda in po svojih močeh pomagajte naši Materi Zemlji. Lepo uredite in počistite okolico svojega doma in primerno ločite in odložite odpadke.

Dan je primeren tudi za potovanja in doživetja v drugih kulturah. Nobenega omejevanja in zatiranja ne boste prenašali danes. Svoboda v vsem, kar počnete, bo na prvem mestu.  Ne glede na kolektivno dogajanje in zavest.

Neomajno sledite svoji viziji.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya