Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Ambrož povedal svojo resnico o Romani. Ste to pričakovali?

Objavljeno

V redu

Vse se zdi, da so se nekateri odnosi v šovu Kmetija ohladili, spet drugi pa okrepili. Če sta še pred dnevi bila Ambrož in Romana dobra prijatelja, se zdi, da je temu konec.

Se še spomnite, kaj je rekla Romana, ko je Ambrož odhajal v areno? Rekla je, da ga ima rada kot starejšega brata, jokala je za njim in priznala, da bo brez njega vse drugače. Nato je tolažila Nino in ji dala vedeti, da je prav ona rama, na katero se lahko zjoče, kadarkoli želi.

A kaj, ko so se stvari tako hitro obrnile.

Ambrož je Romani zaupal, izdal ji je tudi, da sta v hiški v gozdu Stanka in Jan. Romana pa je informacije delila še z nekaterimi člani družine, ki pa so jo kasneje poslali v dvoboj. Prava telenovela, kajne?

Ambrož je vidno razočaran.

»Romana je malo zaj…., se mi zdi, da je izkoristila zaupanje. Edino do nje sem imel zaupanje kot do sotekmovalca,« je vidno razočaran povedal Ambrož v kamero.

Kaj pa Romana?

»Če grem jutri tja po areni, če slučajno izgubim dvoboj, upam da bova razčistila vse stvari, a Nini to paše ali pa ne, jaz bom tam z njim živela,« pa je odločna Romana.

Bosta imela to priložnost? Kmalu bomo izvedeli …

Romana bi rada z Ambrožem razčistila vse … (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals