Kontaktirajte nas

Zabava

Vesna iz Ljubezni po domače premagala hudo zasvojenost

Objavljeno

V redu

Iskreno je spregovorila o svoji preteklosti …

Vesna Volk, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za naklonjenost Mitje Rusa, je danes uspešna podjetnica. Je terapevtka in pomaga ljudem s holističnim pristopom. Kot je povedala, so časi čudni in mnogo ljudi potrebuje njeno pomoč.

Na svoji spletni strani pa je spregovorila tudi o sebi. Med drugim se je dotaknila tudi alkoholizma, ki ga je uspešno premagala.

»Moje življenje je kot vrtnica, veliko barvnih dišečih cvetov a tudi trnja. In prav to trnje me je izstrelilo kot feniks iz pepela, da sem začela spoznavati in ozaveščati moje notranje vesolje. In prav moja takratnja bolezen in kasneje alkoholizem, sta povod, da sem začela raziskovati še več možnosti onkraj predstavljivega.,« je med drugim zapisala na svoji spletni strani vesnavolk.si in dodala tudi: »Vsak dan lahko na novo izberem radost, lahkotnost, obilje. To ozavestim vsak trenutek posebej, ker sem poprej izbirala opoj, depresijo, sodbe, nemoč, jezo, strah, dvom. Povem vam, ni bilo lahko živeti v taki ujetosti teme, strahu in panike. Vendar, ko nisem prenesla več te ujetosti, nejevolje, sramu, strahu, opoja alkohola in to, da sem non stop napačna, sem se začela spraševati kaj je to v moji glavi? Kako naj to izgine? Pričela sem z meditacijo in veliko hoje v naravi. Moja glava in moje telo se je pričelo umirjati in skupaj sva rasla naprej in iskala nove poti. Spoznala sem AC in ta čudovita orodja, ki me vsak dan nagovorijo, da jih s pridom uporabljam in zavestno spreminjam svoje življenje na vseh področjih.«

Želimo ji mnogo, mnogo lepih in uspešnih dni!

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals