Connect with us

Zabava

Vesna iz Ljubezni po domače premagala hudo zasvojenost

Published

on

Iskreno je spregovorila o svoji preteklosti …

Vesna Volk, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za naklonjenost Mitje Rusa, je danes uspešna podjetnica. Je terapevtka in pomaga ljudem s holističnim pristopom. Kot je povedala, so časi čudni in mnogo ljudi potrebuje njeno pomoč.

Na svoji spletni strani pa je spregovorila tudi o sebi. Med drugim se je dotaknila tudi alkoholizma, ki ga je uspešno premagala.

»Moje življenje je kot vrtnica, veliko barvnih dišečih cvetov a tudi trnja. In prav to trnje me je izstrelilo kot feniks iz pepela, da sem začela spoznavati in ozaveščati moje notranje vesolje. In prav moja takratnja bolezen in kasneje alkoholizem, sta povod, da sem začela raziskovati še več možnosti onkraj predstavljivega.,« je med drugim zapisala na svoji spletni strani vesnavolk.si in dodala tudi: »Vsak dan lahko na novo izberem radost, lahkotnost, obilje. To ozavestim vsak trenutek posebej, ker sem poprej izbirala opoj, depresijo, sodbe, nemoč, jezo, strah, dvom. Povem vam, ni bilo lahko živeti v taki ujetosti teme, strahu in panike. Vendar, ko nisem prenesla več te ujetosti, nejevolje, sramu, strahu, opoja alkohola in to, da sem non stop napačna, sem se začela spraševati kaj je to v moji glavi? Kako naj to izgine? Pričela sem z meditacijo in veliko hoje v naravi. Moja glava in moje telo se je pričelo umirjati in skupaj sva rasla naprej in iskala nove poti. Spoznala sem AC in ta čudovita orodja, ki me vsak dan nagovorijo, da jih s pridom uporabljam in zavestno spreminjam svoje življenje na vseh področjih.«

Želimo ji mnogo, mnogo lepih in uspešnih dni!

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals