Domov Zabava Vesna iz Ljubezni po domače premagala hudo zasvojenost

Vesna iz Ljubezni po domače premagala hudo zasvojenost

Iskreno je spregovorila o svoji preteklosti …

Vesna Volk, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za naklonjenost Mitje Rusa, je danes uspešna podjetnica. Je terapevtka in pomaga ljudem s holističnim pristopom. Kot je povedala, so časi čudni in mnogo ljudi potrebuje njeno pomoč.

Na svoji spletni strani pa je spregovorila tudi o sebi. Med drugim se je dotaknila tudi alkoholizma, ki ga je uspešno premagala.

»Moje življenje je kot vrtnica, veliko barvnih dišečih cvetov a tudi trnja. In prav to trnje me je izstrelilo kot feniks iz pepela, da sem začela spoznavati in ozaveščati moje notranje vesolje. In prav moja takratnja bolezen in kasneje alkoholizem, sta povod, da sem začela raziskovati še več možnosti onkraj predstavljivega.,« je med drugim zapisala na svoji spletni strani vesnavolk.si in dodala tudi: »Vsak dan lahko na novo izberem radost, lahkotnost, obilje. To ozavestim vsak trenutek posebej, ker sem poprej izbirala opoj, depresijo, sodbe, nemoč, jezo, strah, dvom. Povem vam, ni bilo lahko živeti v taki ujetosti teme, strahu in panike. Vendar, ko nisem prenesla več te ujetosti, nejevolje, sramu, strahu, opoja alkohola in to, da sem non stop napačna, sem se začela spraševati kaj je to v moji glavi? Kako naj to izgine? Pričela sem z meditacijo in veliko hoje v naravi. Moja glava in moje telo se je pričelo umirjati in skupaj sva rasla naprej in iskala nove poti. Spoznala sem AC in ta čudovita orodja, ki me vsak dan nagovorijo, da jih s pridom uporabljam in zavestno spreminjam svoje življenje na vseh področjih.«

Želimo ji mnogo, mnogo lepih in uspešnih dni!

Foto: POP TV/VOYO