Kontaktirajte nas

Zabava

Natalija Verboten delila sladko skrivnost

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten je s svojimi oboževalci delila sladko skrivnost …

Ne le, da odlično poje, Natalija Verboten tudi zelo rada kuha in peče. Pri tem pa ji očitno pomagata tudi njena dva sinova, Oskar in Max. »Danes sem sinova naučila pripraviti slastno ‘Čokoladno pito na hitro’ , saj je recept tako enostaven, da jo zmore pripraviti vsakdo, četudi v kuhinji ni ravno spreten.  In vedno uspe! ,« je zapisala Verbotnova in na svoj Instagram račun dodala fotografijo, na kateri ponosno kaže sladico.

Je pa svojim sledilcem zapisala tudi recept za hitro sladico. Objavljamo ga tudi mi, celoten zapis Natalije pa si lahko pogledate spodaj.

Čokoladna pita na hitro

Testo:
-1 skodela moke (skodela ima volumen 2.5 dcl)
-1/4 skodele sladkorja
-110 g masla

Pečico segrejemo na 180 stopinj. V posodi zmešamo skodelo moke in sladkor, dodamo na koščke narezano hladno maslo in z rokami pregnetemo, da dobimo drobtine. Testo stresemo v pekač (če ni teflonski, ga prej namažemo z maščobo) in pritisnemo od dno in rob. Damo v vročo pečico in pečemo 15 min.

Masa:
-2 dcl sladke smetane
-1,3 dcl mleka
-1 -2 žlici van. sladkorja
-1/4 skodele moke
-1/4 skodele pravega kakava
-1/2 žličke pecilnega praška
-1 jajce
-100 g mlečne čokolade z lešniki

Med peko podlage z mešalnikom zmešamo mleko, sl. smetano, sladkor, kakav, moko, jajce in pecilni prašek. Na koncu s kuhalnico umešamo na koščke narezano mlečno čokolado z lešniki. Vse zlijemo na pečeno podlago in pečemo še 18-20 min.

Foto: Facebook

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals