Kontaktirajte nas

Zabava

Natalija Verboten delila sladko skrivnost

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten je s svojimi oboževalci delila sladko skrivnost …

Ne le, da odlično poje, Natalija Verboten tudi zelo rada kuha in peče. Pri tem pa ji očitno pomagata tudi njena dva sinova, Oskar in Max. »Danes sem sinova naučila pripraviti slastno ‘Čokoladno pito na hitro’ , saj je recept tako enostaven, da jo zmore pripraviti vsakdo, četudi v kuhinji ni ravno spreten.  In vedno uspe! ,« je zapisala Verbotnova in na svoj Instagram račun dodala fotografijo, na kateri ponosno kaže sladico.

Je pa svojim sledilcem zapisala tudi recept za hitro sladico. Objavljamo ga tudi mi, celoten zapis Natalije pa si lahko pogledate spodaj.

Čokoladna pita na hitro

Testo:
-1 skodela moke (skodela ima volumen 2.5 dcl)
-1/4 skodele sladkorja
-110 g masla

Pečico segrejemo na 180 stopinj. V posodi zmešamo skodelo moke in sladkor, dodamo na koščke narezano hladno maslo in z rokami pregnetemo, da dobimo drobtine. Testo stresemo v pekač (če ni teflonski, ga prej namažemo z maščobo) in pritisnemo od dno in rob. Damo v vročo pečico in pečemo 15 min.

Masa:
-2 dcl sladke smetane
-1,3 dcl mleka
-1 -2 žlici van. sladkorja
-1/4 skodele moke
-1/4 skodele pravega kakava
-1/2 žličke pecilnega praška
-1 jajce
-100 g mlečne čokolade z lešniki

Med peko podlage z mešalnikom zmešamo mleko, sl. smetano, sladkor, kakav, moko, jajce in pecilni prašek. Na koncu s kuhalnico umešamo na koščke narezano mlečno čokolado z lešniki. Vse zlijemo na pečeno podlago in pečemo še 18-20 min.

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Kaj sta imela Aneta in Ivan, ki ga doma čaka partnerica? Manja je povedala šokantno resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Se je Ivan zaljubil v Aneto? To je razkrito sedaj …

Manja je brez dlake na jeziku spregovorila o tem, da naj bi Ivanu bila všeč zapeljiva Aneta. Kar je seveda šokantna informacija, saj Ivana doma čaka partnerica in njuna dva sinova.

Kaj se je dogajalo med tekmovalcema?

»Meni je rekel včeraj (Ivan, op. a.), da sem neumna. Jaz sem neumna, tip se pa žrtvuje za neko žensko, ki jo je spoznal na kmetiji medtem ko ima družino doma. Jaz sem pa neumna? Ma, dajte, lepo vas prosim. Jaz vse vidim, mi vsi vse vidimo, samo smo pač tiho,« je razkrila Manja in pojasnila, da se je Ivan očitno malce zagledal v zapeljivo Aneto.

»Ivan ima neko simpatijo do Anete, ker pač ga Aneta noče. Če bi ga pa Aneta hotela imeti, dragi moji, tukaj bi mi gledali eno izmed najbolj škandaloznih zgodb, ki je bila kadarkoli na kmetiji,« je razkrila Manja.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kristina Miler (Sanjski moški) pokazala, kakšna grda sporočila dobiva. Šokirani boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Kandidatka letošnjega šova Sanjski moški je sklenila, da tudi to objavi na družbenem omrežju.

Dekleta, ki so se letos odločila sodelovati v šovu Sanjski moški, so večinoma med gledalci tega priljubljenega resničnostnega šova zelo dobro sprejete in dobivajo številne lepe komentarje in pohvale.

Še posebej priljubljena je letos Kristina Miler, a prav slednja se je odločila, da pokaže, da ni vedno tako in da ne dobi le množico lepih besed.

»Poznam tvojo skrivnost, kera bogica,« ji je nekdo napisal.

»Ali se lahko, prosim, nehaš smejati, kot da si prizadeta, pa si prekrivat usta,« je komentiral nekdo drug.

»Joj, kako si otročja in nadležna s tem smehom, res,« je zapisal tretji komentator.

A Kristina je sklenila, da objavi tudi negativne komentarje v svojo Instagram zgodbo in na tak način izniči njihov pomen. Zdi se, da kljub temu, da je simpatična temnolaska še zelo mlada, točno ve, kdaj je potrebno le zamahniti z roko.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znana Slovenka je danes popolnoma spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti sedaj in povedala, kakšno je ozadje njene odločitve.

Priljubljena slovenska spletna vplivnica Anja Širovnik, ki smo jo lani spremljali v šovu Sanjski moški, sedaj pa številne spletne sledilce navdušuje s prigodami na Tenerifu, se je tokrat javila iz domačega kraja. Za nekaj dni je pripotovala v Slovenijo in kar takoj poskrbela za veliko spremembo.

»Nekaj pa je spremembe,« je dejala v Instagram posnetku in pokazala, da si je pobarvala lase. »Tale odločitev je včeraj padla čisto tako, neplanirano. Mami me je barvala.«

Anja je tako iz svetlolaske postala ponovno rjavolaska, pravi, da ve, da se bo barva hitro sprala na vročem soncu, ki ga je deležna na Tenerifu.

V Sloveniji bo le kratek čas, s svojo družino bo preživela pet dni, nato pa se vrača nazaj.

Instagram zgodba

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals