Domov Zabava Natalija Verboten delila sladko skrivnost

Natalija Verboten delila sladko skrivnost

Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten je s svojimi oboževalci delila sladko skrivnost …

Ne le, da odlično poje, Natalija Verboten tudi zelo rada kuha in peče. Pri tem pa ji očitno pomagata tudi njena dva sinova, Oskar in Max. »Danes sem sinova naučila pripraviti slastno ‘Čokoladno pito na hitro’ , saj je recept tako enostaven, da jo zmore pripraviti vsakdo, četudi v kuhinji ni ravno spreten.  In vedno uspe! ,« je zapisala Verbotnova in na svoj Instagram račun dodala fotografijo, na kateri ponosno kaže sladico.

Je pa svojim sledilcem zapisala tudi recept za hitro sladico. Objavljamo ga tudi mi, celoten zapis Natalije pa si lahko pogledate spodaj.

Čokoladna pita na hitro

Testo:
-1 skodela moke (skodela ima volumen 2.5 dcl)
-1/4 skodele sladkorja
-110 g masla

Pečico segrejemo na 180 stopinj. V posodi zmešamo skodelo moke in sladkor, dodamo na koščke narezano hladno maslo in z rokami pregnetemo, da dobimo drobtine. Testo stresemo v pekač (če ni teflonski, ga prej namažemo z maščobo) in pritisnemo od dno in rob. Damo v vročo pečico in pečemo 15 min.

Masa:
-2 dcl sladke smetane
-1,3 dcl mleka
-1 -2 žlici van. sladkorja
-1/4 skodele moke
-1/4 skodele pravega kakava
-1/2 žličke pecilnega praška
-1 jajce
-100 g mlečne čokolade z lešniki

Med peko podlage z mešalnikom zmešamo mleko, sl. smetano, sladkor, kakav, moko, jajce in pecilni prašek. Na koncu s kuhalnico umešamo na koščke narezano mlečno čokolado z lešniki. Vse zlijemo na pečeno podlago in pečemo še 18-20 min.

Foto: Facebook