Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Manca

Numerološka analiza imena: Manca

Ime Manca je pod vplivom vibracije števila 14, ki prinaša nemirno in nestabilno energijo, ki ne zdrži dolgo na enem mestu in prav kliče po spremembah.

Manci daje smisel za komunikacijo, močna je v pisani in izgovorjeni besedi. Rada ima potovanja, zabavo, druženje, akcijo. Nikoli ji ne sme biti dolgčas. 

Je vizionarka in zelo ceni učenje in poučevanje. Duhovno delo ji je zelo pomembno. Kar naprej išče poti, kako čim preprosteje uresničiti svoje zamisli in s tem pomagati sebi in drugim.

Manca ne sme špekulirati z denarjem. Je sposobna in lahko hitro zasluži veliko denarja. Kopičenje ji ne koristi. Če sama ne poskrbi za pozitivne spremembe, lahko vse izgubi.

Vpliv števila 14 ošibi ali se okrepi, odvisno od vpliva ostalih števil v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya