Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jasna Kuljaj delila zelo iskreno osebno izpoved: »Vsak od nas ima tudi svoje tegobe …«

Objavljeno

V redu

Čeprav bi morala biti vesela, pa je jokala. Zapisala je zares iskrene besede in pokazala tudi posnetek. Ganilo vas bo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je znana kot nasmejana in močna oseba. Radi jo gledamo v glasbeno-zabavni oddaji Pri Črnem Petru, kjer popestri prav vsako oddajo.

Rada se oglasi tudi svojim spletnim prijateljem preko družbenega omrežja, tokrat pa so bile njene besede nekoliko drugačne. Iskreno se je izpovedala.

“[Trenutek za osebno izpoved]

Nismo le člani neke ekipe, med nami obstaja povezanost. Vsak od nas živi od dela v javnosti, od prodajanja veselja v takšnih in drugačnih druščinah, le redko kdo pa ve, da tudi naša življenja niso le med in mleko in da ima vsak od nas tudi svoje tegobe. O njih v javnosti ne kaj dosti razlagamo, ko pa se takole dobimo, se dotaknemo tudi ostalega…bolečega. Zakaj se na tem poletnem posnetku, ko bi morala vendarle biti vesela, takole razjokam, vam dejansko težko razkirjem. Ni povezano le z mano…Povem lahko le, da sem živela v veri, da Sašo Dobnik tisti dan zaradi neodložljivih obveznosti ne bo z nami. In to nekako sprejela. Potem pa Jože kar naenkrat sumljivo zažvižga in iz grmovja pride on! S harmoniko, s Slakovo…saj najprej sem se še nekaj trudila…potem pa me je premagalo… Vesela sem, da s to ekipo v soboto ponovno pridemo v slovenske domove, vse to niti ni tako samoumevno, kot se morda zdi! Cenimo to, cenimo eden drugega, ne hlastajmo za nečem, česar ni,« je zapisala poleg posnetka, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals