Domov Zanimivosti Jasna Kuljaj delila zelo iskreno osebno izpoved: »Vsak od nas ima tudi...

Jasna Kuljaj delila zelo iskreno osebno izpoved: »Vsak od nas ima tudi svoje tegobe …«

Čeprav bi morala biti vesela, pa je jokala. Zapisala je zares iskrene besede in pokazala tudi posnetek. Ganilo vas bo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je znana kot nasmejana in močna oseba. Radi jo gledamo v glasbeno-zabavni oddaji Pri Črnem Petru, kjer popestri prav vsako oddajo.

Rada se oglasi tudi svojim spletnim prijateljem preko družbenega omrežja, tokrat pa so bile njene besede nekoliko drugačne. Iskreno se je izpovedala.

“[Trenutek za osebno izpoved]

Nismo le člani neke ekipe, med nami obstaja povezanost. Vsak od nas živi od dela v javnosti, od prodajanja veselja v takšnih in drugačnih druščinah, le redko kdo pa ve, da tudi naša življenja niso le med in mleko in da ima vsak od nas tudi svoje tegobe. O njih v javnosti ne kaj dosti razlagamo, ko pa se takole dobimo, se dotaknemo tudi ostalega…bolečega. Zakaj se na tem poletnem posnetku, ko bi morala vendarle biti vesela, takole razjokam, vam dejansko težko razkirjem. Ni povezano le z mano…Povem lahko le, da sem živela v veri, da Sašo Dobnik tisti dan zaradi neodložljivih obveznosti ne bo z nami. In to nekako sprejela. Potem pa Jože kar naenkrat sumljivo zažvižga in iz grmovja pride on! S harmoniko, s Slakovo…saj najprej sem se še nekaj trudila…potem pa me je premagalo… Vesela sem, da s to ekipo v soboto ponovno pridemo v slovenske domove, vse to niti ni tako samoumevno, kot se morda zdi! Cenimo to, cenimo eden drugega, ne hlastajmo za nečem, česar ni,« je zapisala poleg posnetka, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook