Kontaktirajte nas

Zabava

Tilen Brglez pustil službo in šel po zmago!

Objavljeno

V redu

Zdaj ni več skrivnost, Tilen Brglez je zmagovalec šova Kmetija 2021. Čeprav tega ni pokazal, je v resnici veliko tvegal, da se je pridružil tekmovalcem, nato pa po tihem uresničil skrbno zastavljene načrte.

Tilen Brglez se je s svojo vedro naravo prikupil tako tekmovalcem kot gledalcem šova Kmetija. Je pa s seboj na posestvo prinesel tudi skrivnost, njegova motivacija za zmago je bila namreč zelo velika, čeprav tega ostalim ni pokazal.

»Jaz sem v resnici za ta šov že na začetku veliko tvegal, saj sem pustil službo. Celotni firmi sem tako želel pokazati, da tega nisem vzel kot neko igro, ampak da sem se resno zavzel za to, da bom zmagal. Ta denar bi mi namreč prišel zelo prav. Tako da ja, zadal sem si velik cilj in si rekel, da če grem v to, grem na polno. Sem pa borbenost zadržal zase, zato tega niso videli ne tekmovalci, ne gledalci. Resnica je ta, da sem na kmetijo prišel zaradi glavne nagrade, hkrati pa tekmovalnosti nisem pokazal oz. sem jo prihranil za konec,« je za njena.si pojasnil Tilen in nadaljeval, da kljub vsemu ne bi mogel reči, da je v igri uporabljal taktiko, razen tega, da je predvsem pazil na svoje vedenje in dobre medsebojne odnose.

»Jaz sem si že na začetku šova zadal plan, da moram pridno delati, da se ne smem prepirati in da bo bolje, če mi bodo šle stvari čez eno uho noter in čez drugo ven. Ocenil sem namreč, da bom na takšen način zagotovo prišel dlje, kot pa če se bom zapletal v spore in se drugim postavljal po robu. Pravzaprav sem takšen tudi v realnem življenju – nimam težav s tem, da bi se prepiral z ljudmi. No, razen z mamo, tam pa ne gre vedno brez tega,« je smeje se pojasnil 23-letni zmagovalec šova Kmetija.

Zmagovalec Tilen (foto: POP TV)

Foto: POP TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals