Connect with us

Zabava

Tilen Brglez pustil službo in šel po zmago!

Published

on

Zdaj ni več skrivnost, Tilen Brglez je zmagovalec šova Kmetija 2021. Čeprav tega ni pokazal, je v resnici veliko tvegal, da se je pridružil tekmovalcem, nato pa po tihem uresničil skrbno zastavljene načrte.

Tilen Brglez se je s svojo vedro naravo prikupil tako tekmovalcem kot gledalcem šova Kmetija. Je pa s seboj na posestvo prinesel tudi skrivnost, njegova motivacija za zmago je bila namreč zelo velika, čeprav tega ostalim ni pokazal.

»Jaz sem v resnici za ta šov že na začetku veliko tvegal, saj sem pustil službo. Celotni firmi sem tako želel pokazati, da tega nisem vzel kot neko igro, ampak da sem se resno zavzel za to, da bom zmagal. Ta denar bi mi namreč prišel zelo prav. Tako da ja, zadal sem si velik cilj in si rekel, da če grem v to, grem na polno. Sem pa borbenost zadržal zase, zato tega niso videli ne tekmovalci, ne gledalci. Resnica je ta, da sem na kmetijo prišel zaradi glavne nagrade, hkrati pa tekmovalnosti nisem pokazal oz. sem jo prihranil za konec,« je za njena.si pojasnil Tilen in nadaljeval, da kljub vsemu ne bi mogel reči, da je v igri uporabljal taktiko, razen tega, da je predvsem pazil na svoje vedenje in dobre medsebojne odnose.

»Jaz sem si že na začetku šova zadal plan, da moram pridno delati, da se ne smem prepirati in da bo bolje, če mi bodo šle stvari čez eno uho noter in čez drugo ven. Ocenil sem namreč, da bom na takšen način zagotovo prišel dlje, kot pa če se bom zapletal v spore in se drugim postavljal po robu. Pravzaprav sem takšen tudi v realnem življenju – nimam težav s tem, da bi se prepiral z ljudmi. No, razen z mamo, tam pa ne gre vedno brez tega,« je smeje se pojasnil 23-letni zmagovalec šova Kmetija.

Zmagovalec Tilen (foto: POP TV)

Foto: POP TV

Zabava

Delovna akcija tokrat prenovila dom, v katerem družina ni živela. Zakaj se je to zgodilo?

Published

on

V novi oddaji je prišlo do preobrata. Delovna akcija je prenovila dom, v katerem pa družina, potrebna pomoči, ni živela …

V tokratni Delavni akciji smo spoznali Suzano in njenega sina Tomasa. Življenje jima ni prizanašalo, ostala sta sama z žalostnimi spomini. Kot je razkrila Suzana, je bila že v otroštvu deležna nasilja s strani staršev, kasneje pa jo je tepel tudi Tomasov oče. Ko je ta izvedel, da ima njegov sin lažjo duševno motnjo, je odšel in si ustvaril novo družino, Suzana pa je ostala sama.

Kasneje je spoznala prijatelja, ki je končno prinesel žarek sonca tudi v njeno življenje. Veselje pa je v življenje Tomasa in Suzane prišlo tudi z obiskom Ane. Takoj sta vedela, kaj to pomeni, dobila bosta nov dom.

Ana ju je pričakala pred majhno hiško, ko pa so vanjo vstopili, je hitro ugotovila: »To pa je videti, kot da vidva ne živita tukaj!«

»Ne, ne živiva,« je pojasnila Suzana in dodala, da sta v najemniškemu stanovanju v bloku. Pojasnila je, da sta hiško kupila pred nekaj meseci.

Ano je zanimalo, kako sta si lahko privoščila nakup hiše.

»Kredit sem vzela. Sedaj mi je pa zmanjkalo za obnovo,« je pojasnila Suzana. Da bi lahko obnovila hiško vsaj toliko, da bi v njej s sinom zaživela, bi trajalo še nekaj let.

K sreči pa ji je na pomoč priskočila Ana s svojimi mojstri in hiško spremenila v čudovit dom …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals