Presenečenje: Tara Zupančič se poslavlja, prihaja pa njen srčni izbranec

<div id="midasWidget__r92"></div>

Vodenje oddaje bo prevzel njen partner. To pa je presenečenje …

Voditeljico Taro Zupančič smo letos spremljali pri vodenju kulinarične oddaje Kuhinja na kolesih. Da prihaja že četrta sezona priljubljene oddaje, so pred kratkim sporočili na POP TV. A ponovno s spremembo voditelja.

Zupančičeva odhaja, nadomestil pa jo bo kar njen srčni izbranec, glasbenik Matevž Šalehar – Hamo, ki se bo v novi sezoni odpravil na Koroško.

Kaj ob tem pravi Zupančičeva?

»V tem decemberskem kaosku, sem se za moment vrnila v maj. V Prekmurje. V pomlad. Za moment sem se spomnila ekipe s katero sem preživela 16 dni, z ljudmi, ki sem jih na tej poti spoznala in z občutki, s katerimi sem po tem času odšla naprej v življenje. Vem, da vam, ki to berete to ne pomeni dosti, ampak vam povem, da delati z ljudmi, ki ti vsakodnevno dvigujejo energijo, je nekaj najlepšega, kar si sploh lahko želimo,« je zapisala na družbeno omrežje in dodala: »Hvala vsem, ki ste bili z mano, in hvala vam, da si tudi v težkih trenutkih nismo j****i matr, ampak smo naredili – vsaj zame, enega najbolj luštnih projektov moje kariere. Hvala, Kuhinja na kolesih.«

Prepričani smo, da bo tudi ona z veseljem spremljala novo sezono.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice