Connect with us

Zanimivosti

Tanja Žagar priznala! Ne boste verjeli, kaj je storila pred leti …

Published

on

Vsekakor zanimivo priznanje …

Priljubljeni pevki Tanji Žagar, ki uživa na porodniškem dopustu in je na prvo mesto postavila svojo družino, nikakor ni dolgčas. Dela z dvema majhnima otrokoma je zagotovo zelo veliko, po njenih objavah sodeč, pa vsak dan dobro izkoristijo in zares uživajo.

»Kakšen lep, sončen dan! Sonček na nebu nas greje, sonček v gugalnici mi ves čas vpije, naj ga zaguncam še bolj močno in še višje, sončica v vozičku pa spet pančka. Spomnim se kako radi smo se mi guncali kot otroci! Pa kako radi smo skakali gumitvist in se igrali zemljo krast…pa ravbarje in žandarje, se lovili, včasih (priznam) tudi na kakšen zvonec pozvonili in ga malo “lomili”…res smo uživali otroštvo! Povejte mi katere igre so vam ostale najbolj v spominu in ste se jih najraje igrali kot otroci???,« pa je zapisala v svojem zadnjem sporočilu, ki ga je namenila svojim številnim oboževalcem preko družbenega omrežja in priznala, da je bila kot otrok tudi malce nagajiva.

Vas to kaj preseneča? Ste tudi vi kakšno ušpičili?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals