Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Bine Volčič doživel svojo najhujšo moro

Objavljeno

V redu

Iskreno je spregovoril o tem, kar se mu je pred kratkim zgodilo in kako zelo ga je bilo strah …

V naše dnevne sobe se kmalu vrača priljubljeni šov MasterChef Slovenija, ki kot ponavadi prinaša ogromno novosti in sprememb. Nekatere so zelo sladke, druge malce bolj grenke. Letošnja sezona bo drugačna že zaradi tega, ker bosta v nekaj oddajah ocenjevala samo Luka Jezeršek in Karim Merdjadi. Bine Volčič se je namreč tik pred začetkom snemanja okužil z novim koronavirusom.

»Zelo redko zbolim, ko zbolim, pa zbolim res fejst. Dvanajst dni sem ležal,« je pojasnil Bine Volčič, ki je prebolel novi koronavirus. Najhuje pa je bilo to, ker je izgubil tudi vonj in okus. In strah ga je bilo, da se mu ti dve čutili ne povrneta več.

»To je tako, kot bi frizerju vzel škarje. Razmišljal sem, kaj če se mi vonj in okus ne vrneta. Kaj bom potem počel? Sem razmišljal, mogoče bi šel za frizerja,« se je za POP IN pošalil Volčič. A k sreči se je vse dobro izteklo, okreval je, povrnila sta se tudi vonj in okus.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Vau, hči Saše Lendero je postala taka lepotica! Izrezana kopija svoje slavne mame je

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kako zelo ji je podobna.

Hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga, Aria, je lani poleti praznovala že svoj 12. rojstni dan. Deklica je zrasla v zares pravo lepotico, podobna je svoji lepi materi in starša sta zagotovo zelo ponosna nanjo.

Aria je edinka, pogosto pa njeno fotografijo na družbeno omrežje deli njen oče, Miha. Tudi tokrat je bilo tako. Pokazal je, kakšne vragolije počneta skupaj, mi pa priznamo, da strmimo v fotografijo in občudujemo Arino lepoto.

Fotografijo najdete spodaj.

PREBERITE ŠE: Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals