Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Bine Volčič doživel svojo najhujšo moro

Objavljeno

V redu

Iskreno je spregovoril o tem, kar se mu je pred kratkim zgodilo in kako zelo ga je bilo strah …

V naše dnevne sobe se kmalu vrača priljubljeni šov MasterChef Slovenija, ki kot ponavadi prinaša ogromno novosti in sprememb. Nekatere so zelo sladke, druge malce bolj grenke. Letošnja sezona bo drugačna že zaradi tega, ker bosta v nekaj oddajah ocenjevala samo Luka Jezeršek in Karim Merdjadi. Bine Volčič se je namreč tik pred začetkom snemanja okužil z novim koronavirusom.

»Zelo redko zbolim, ko zbolim, pa zbolim res fejst. Dvanajst dni sem ležal,« je pojasnil Bine Volčič, ki je prebolel novi koronavirus. Najhuje pa je bilo to, ker je izgubil tudi vonj in okus. In strah ga je bilo, da se mu ti dve čutili ne povrneta več.

»To je tako, kot bi frizerju vzel škarje. Razmišljal sem, kaj če se mi vonj in okus ne vrneta. Kaj bom potem počel? Sem razmišljal, mogoče bi šel za frizerja,« se je za POP IN pošalil Volčič. A k sreči se je vse dobro izteklo, okreval je, povrnila sta se tudi vonj in okus.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Tanja Ribič ne bi mogla biti bolj ponosna, takšno vlogo je sprejela njena hčerka Zala

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka in igralka je razkrila, kje bomo lahko videli njeno hčer.

Slovenska pevka in igralka Tanja Ribič, ki ima s svojim partnerjem Brankom Djuricem – Djuro dve hčeri, Elo in Zalo, se je tokrat preko družbenih omrežij pohvalila. Njena hči bo namreč postala kustosinja za en dan.

»Moja Zala me kar naprej preseneča..! Zdaj bo kustosinja v Narodni gakeriji za en dan! Verjamem, da ne bo običajen ogled z razlago.,« je zapisala Ribičeva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals