Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Janu Knezu čez noč razdejali okolico hiše. Kdo je to storil?!

Objavljeno

V redu

Objavil je fotografije in pokazal, kaj se je ponoči dogajalo.

Pevca Jana Kneza smo mnogi spoznali v šovu Kmetija, lansko leto se je tekmovalcem pridružil s svojim srnjačkom Miškom, s katerim sta še vedno velika prijatelja. Kot pa boste lahko videli na fotografijah, ki jih je objavil, je Miško že zelo zrasel.

Njegova objava pa se je nanašala na nočno razdejanje. Zjutraj ga je namreč pričakala katastrofalna terasa, kaj se je ponoči dogajalo, pa ve le njegov gozdni prijatelj.

»Nevem, kaj moj Miško počne čez noč? Takšna terasa me pričaka zjutraj ko vstanem, verjetno iz gozda pripelje vse prjatle miškole in si ustvari Bambi žurko, kar doma. V glavnem miza zjutraj je prazna, terasa katastrofalna in on me pričaka takole… Z pogledom v nebo, kakšno bo vreme danes, pogleda me tudi v spalnico,vstani Ata! … če sem se iskobacal iz postelje…. Želi mleko, kostanje in jagode po Hofer ceni…. Čak malo moj mali Oz.] že, kar veliki Miškola… Vse ti bo postrežno sveže na pladnju, kot zahtevaš vedno ti moj mali rakun!,« je pripisal poleg fotografij Jan. Seveda so mnogi občudovali le srnjačka, razdejanja niso opazili.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je Nataša Pirc Musar tako »divja«?

Objavljeno

V redu

Avtor

S to objavo je popolnoma presenetila in pokazala svojo drugačno plat.

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa informacijska pooblaščenka in pravnica, tudi kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar, je v svoji Instagram zgodbi pokazala svojo divjo plat. Več kot očitno je, da je Pirc Musar adrenalinski tip človeka, je namreč motoristka, vozi motor Kawasaki.

»To je to, to je ta zvok, evo. Grem en giro,« je dejala v zgodbi in pokazala svojega jeklenega konjička.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals