Kontaktirajte nas

Zabava

Dans fotr kuha razkriva zakulisje ustvarjanja domiselnih idej

Objavljeno

V redu

Miha Robnik je kuharski navdušenec, lanskoletni MasterChef tekmovalec in oče, ki ustvarja pod imenom Dans fotr kuha. Pa veste, kako nastajajo njegove šaljive zgodbe, v katerih nastopata celo govoreča mačka Luci in riba po imenu Mirko?

Veste, Miha Robnik je pričel vlog ustvarjati povsem po naključju in sicer s promocijskim videom za Narociribe.si, v katerem je predstavil recept za ribe in naletel na odlične odzive. Kot pravi, sta glavni razlog in motivacija za ustvarjanje vloga njegova sinova Adam in Samo, saj se med kuhanjem zabavajo, pogovarjajo in seveda kaj dobrega pojejo.

Ravno to je sporočilo, ki ga Miha želi prenesti še posebej med vse samske očete in tudi družine: »Kuhajte s svojimi otroki, saj je to odličen način za druženje, povezovanje in kvalitetno preživljanje prostega časa!«

Ideje za zabavna imena in kombinacije receptov segajo že v Mihovo otroštvo, saj je bil zelo neješč otrok, zato si je njegov oče izmišljeval smešna imena za hrano, ki mu je tako bolj teknila. Enak pristop Miha uporablja tudi pri svojih sinovih: »Če otroke vključiš v pripravo jedi in jih še smešno poimenuješ, bodo tudi z veseljem jedli!«

Luci in Mirko (foto: osebni arhiv)

In kakšne uspehe danes beleži Mihov vlog?

Njegov youtube kanal Dans fotr kuha je že presegel 2,6 milijona ogledov, ideje za kuhanje pa lahko najdete med več kot 60 posnetki, med katerimi so najbolj gledani: Vroce picke, Sporna rižota, Simpl pica, Kmečki sendvič, Pica prasica, Palačunke, Shujševalna kura in še bi lahko naštevali. Video »Vroče picke ima ta trenutek že čez 350.000 ogledov. Spremljate ga lahko na vseh družbenih omrežjih in youtube kanalu ter na njegovi spletni strani fotrkuha.si, kjer so objavljeni vsi recepti, dogodki in fotrove zabavne ideje.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals