Connect with us

Zabava

Dans fotr kuha razkriva zakulisje ustvarjanja domiselnih idej

Published

on

Miha Robnik je kuharski navdušenec, lanskoletni MasterChef tekmovalec in oče, ki ustvarja pod imenom Dans fotr kuha. Pa veste, kako nastajajo njegove šaljive zgodbe, v katerih nastopata celo govoreča mačka Luci in riba po imenu Mirko?

Veste, Miha Robnik je pričel vlog ustvarjati povsem po naključju in sicer s promocijskim videom za Narociribe.si, v katerem je predstavil recept za ribe in naletel na odlične odzive. Kot pravi, sta glavni razlog in motivacija za ustvarjanje vloga njegova sinova Adam in Samo, saj se med kuhanjem zabavajo, pogovarjajo in seveda kaj dobrega pojejo.

Ravno to je sporočilo, ki ga Miha želi prenesti še posebej med vse samske očete in tudi družine: »Kuhajte s svojimi otroki, saj je to odličen način za druženje, povezovanje in kvalitetno preživljanje prostega časa!«

Ideje za zabavna imena in kombinacije receptov segajo že v Mihovo otroštvo, saj je bil zelo neješč otrok, zato si je njegov oče izmišljeval smešna imena za hrano, ki mu je tako bolj teknila. Enak pristop Miha uporablja tudi pri svojih sinovih: »Če otroke vključiš v pripravo jedi in jih še smešno poimenuješ, bodo tudi z veseljem jedli!«

Luci in Mirko (foto: osebni arhiv)

In kakšne uspehe danes beleži Mihov vlog?

Njegov youtube kanal Dans fotr kuha je že presegel 2,6 milijona ogledov, ideje za kuhanje pa lahko najdete med več kot 60 posnetki, med katerimi so najbolj gledani: Vroce picke, Sporna rižota, Simpl pica, Kmečki sendvič, Pica prasica, Palačunke, Shujševalna kura in še bi lahko naštevali. Video »Vroče picke ima ta trenutek že čez 350.000 ogledov. Spremljate ga lahko na vseh družbenih omrežjih in youtube kanalu ter na njegovi spletni strani fotrkuha.si, kjer so objavljeni vsi recepti, dogodki in fotrove zabavne ideje.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Veliko veselje: Na POP TV se končno vrača ta priljubljeni voditeljski obraz

Published

on

Tudi vi boste navdušeni, ko boste prebrali to veselo novico …

POP TV je te dni razkril, da se na male ekrane vrača eden najbolj priljubljenih romantičnih šovov pri nas, šov Ljubezen po domače. Z njim pa prihaja nazaj tudi priljubljena televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, za katero mnogi gledalci menijo, da brez nje šov ne bi bil tako priljubljen.

In kot je razkrila za POP TV, se tudi sama že zelo veseli, da bo ponovno vodila že sedmo sezono šova.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dejala na portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Eva (Super par) presenetila z razkritjem: Nikoli ne uganete, kaj je študirala in kaj si je želela

Published

on

Nikoli ne uganete, kaj je Eva (Super par) študirala in kaj je želela postati …

Priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki jo gledamo v šovu Super par, pogosto odgovarja na vprašanja svojih sledilcev.

Tako je pred kratkim odgovorila tudi na vprašanje: »Kaj si študirala na fakulteti? Kaj si želela biti, ko si bila majhna?«

Eva je s svojim odgovorom marsikoga presenetila. Razkrila je namreč: »Diplomirala sem iz novinarstva na Fakulteti za družbene vede, do naziva mag. Eva Centrih, pa mi manjka le že magistrska naloga.«

Eva pa je presenetila tudi z razkritjem, kaj si je nekoč želela postati.

»Novinarka in TV voditeljica. Kot majhna deklica sem sanjala, da bi vodila oddajo prav na POP TV,« je razkrila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta iz Poroke vse presenetila: Poglejte, kam je povabila Miho Hercoga

Published

on

Nekdanja nevesta Planetovega šova je javno povabila Miho Hercoga, da se ji pridruži …

Vlasta, ki smo jo spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je preko Instagram zgodbe sporočila veselo novico. Opravila je tečaj za skiperja.

»Uspešno opravljen tečaj za skiperja,« je zapisala v objavi.

Že v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je dejala, da vabi komentatorje na jadrnico. Sedaj, ko ji je uspelo pridobiti dovoljenje, pa na svojo obljubo ni pozabila.

Vse tri je pozvala v Instagram zgodbi.

»No, Špela, Miha in Tanja, jaz imam izpit narejen za skiperja, tako da … je čas, da se odpravimo malo,« je vse tri nagovorila v Instagram zgodbi. Se bodo odzvali?

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals