Kontaktirajte nas

Zabava

Partnerica Jurija Zrneca razkrila, kaj pogreša

Objavljeno

V redu

Pevka Aleksandra Ilijevski je spregovorila o svoji nepozabni in edinstveni dogodivščini.

Tisti, ki spremljate priljubljeno glasbeno oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko, veste, da je prejšnji konec tedna nastopila tudi pevka Aleksandra Ilijevski, partnerica priljubljenega igralca Jurija Zrneca. Aleksandro je zakrivala velika maska pajka. Kot je povedala po razkritju, je bila vloga zelo zahtevna, nastopanje pod masko pa velik izziv.

Zelo sem vesela, da sem šla naprej, tudi zato, ker je ta izkušnja tako huda,” je uvrstitev v polfinale komentirala Aleksandra, ki si je želela nastopiti tudi v finalu. Bila je zelo presenečena nad komentarji ekip, ki sta ob pogledu na njeno postavo menili, da ji karantena ni prišla do živega. “Kostum je tako dober, da se ni videlo tisto, kar se ne bi smelo,” je zatrdila pevka in se pošalila, da bi morala kostum vključiti tudi v svoje druge nastope.

Aleksandra pa se je oglasila tudi preko družbenega omrežja Instagram in objavila fotogragijo, na kateri je skupaj s svojo masko – pajkom.

Čeprov je bla težka, jo pogrešam ,« je zapisala poleg. Oglasili so se mnogi oboževalci in komentirali, da je bil njen nastop zares vrhunski in da je bila odlična. Med drugimi so jo pohvalili tudi Miha Hercog, Neisha in Sanja Grohar.

Foto: Facebook

Zabava

Genij Luka si je želel le slave – se mu je želja uresničila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Čeprav si je Luka Deranja zelo prizadeval za zmago v šovu Lepotice in geniji, je na koncu dejal, da mu več kot denarna nagrada pomeni slava.

Luka Deranja obožuje raznolika televizijska tekmovanja in ne skriva, kako zelo si želi slave. Kot je za medije pojasnil po koncu šova Lepotice in geniji, mu je bilo zelo všeč, ker so ga ljudje na ulici nenehno ustavljali.

»Pred finalom so me spraševali ‘Kdo je zmagal?’, danes pa mi rečejo: ‘Morala bi vidva zmagati!’ Sicer se vse od začetka predvajanja oddaje samo smejem in šaljivo klepetam z ljudmi, ki jih niti ne poznam, pa tudi kar naprej sem v novicah. Življenje je lepo. Bilo bi še lepše, če bi prejel kakšno poslovno ponudbo, a to je druga stvar,« je za 24sata povedal Luka.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nina Radi sedaj povedala takšno resnico o zvezi z Ambrožem. Vau, to pa je lepo presenečenje!

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponovno sta skupaj, Nina pa je za javnost razkrila nekaj podrobnosti …

Zagotovo najbolj gledana Instagram zgodba je bila včeraj zgodba Nine Radi in Ambroža Vahna Kralja. Razkrila sta, da sta skupaj jedla večerjo, iz tega smo lahko sklepali, da sta se uspela pogovoriti in da sta dala ljubezni še eno možnost.

Kot poročajo danes Slovenske novice, pa je Nina zanje pojasnila: »Kot sem že omenila, sva si vzela čas, da sva vsak pri sebi razčistila neke stvari in razmislila o skupni prihodnosti, ki sva jo že prej začrtala. Ljubezni je težko nasprotovati in, ja, lahko potrdim, da sva ponovno skupaj.«

To nas je zares zelo razveselilo. Naj živi ljubezen!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veliko presenečenje: Je genij Karlo razdelil denarno nagrado?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zmagovalec šova Lepotice in geniji je imel z denarjem nekoliko drugačne načrte. Nekdanji brezdomec ni mislil zgolj nase …

Ko so Karla po zmagi v šovu Lepotice in geniji povprašali, kaj bo naredil z nagrado, ki si jo deli s sotekmovalko Heleno, sprva ni znal ubesediti svojih misli, saj se mu je vse skupaj zdelo preveč neverjetno, da bi bilo lahko resnično. A nagrada je bila še kako različna, pred mladim genijem pa možnost, da si uresniči tudi kakšno bolj skrito željo.

Sotekmovalka Helena je kot velika ljubiteljica potovanj razkrila, da bo svoj del nagrade namenila odkrivanju sveta, kar se je zdelo zanimivo tudi Karlu, ki je v izjavi sprva dejal, da se bo tudi sam odpravil na potovanje. A to ni bilo vse, ko je zbral misli, je na plan prišel Karlo, ki misli tudi na ljudi okoli sebe. Nekdanji brezdomec je tako dejal, da bo denar delil s svojimi dragimi, namenil pa ga bo tudi tistim, za katere meni, da ga bolj potrebujejo.

Neverjeten fant, tale Karlo, kajne?

Foto: Nova TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals