Domov Zanimivosti Saša Lendero: »Z mano je bil v zelo, zelo težkih trenutkih«

Saša Lendero: »Z mano je bil v zelo, zelo težkih trenutkih«

Priljubljena pevka Saša Lendero je jokala.

Tokrat so v glasbeni oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, poskrbeli za solze sreče. Zgodila se je namreč zvezdniška zaroka, Miha Hercog se je spustil na kolena in zasnubil svojo Saško.

Dogajanje je docela presenetilo tudi ostale člane ekip, ki niso mogli skriti solz ganjenosti in so se srečnemu paru z iskrenimi čestitkami in objemi kmalu pridružili na odru.

Saša Lendero in Miha sta se že v prejšnjih oddajah zbadala o tem, kdo bo v oddaji šel na kolena in ko je maska koruze navdušila s Sašinim hitom Ne grem na kolena, je Miha presodil, da je trenutek pravi in se ji pridružil na odru, kjer je Saši ponudil prstan s črnim diamantom. “Po navdihu in po srcu,” je snubitev pred kamerami kasneje komentiral Miha, Saša, ki jo je partner iskreno presenetil, pa je dodala, da mora v življenju vse priti ob pravem času. “Ne bi mi moglo biti lepše in ne bi mogel biti bolj pravi trenutek. Res, vse sorte sva dala čez, Miha je bil z mano tudi v zelo, zelo težkih trenutkih in mi stal ob strani,” je povedala ganjena Saša in zatrdila, da sta z Miho kljub temu, da sta v partnerskem odnosu že več kot dve desetletji, zadnjih nekaj mesecev tako povezana kot nikoli prej. Zbližala pa ju ni le karantena, ampak predvsem življenje, je dodal Miha.

Foto: Planet TV