Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Lendero: »Z mano je bil v zelo, zelo težkih trenutkih«

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka Saša Lendero je jokala.

Tokrat so v glasbeni oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, poskrbeli za solze sreče. Zgodila se je namreč zvezdniška zaroka, Miha Hercog se je spustil na kolena in zasnubil svojo Saško.

Dogajanje je docela presenetilo tudi ostale člane ekip, ki niso mogli skriti solz ganjenosti in so se srečnemu paru z iskrenimi čestitkami in objemi kmalu pridružili na odru.

Saša Lendero in Miha sta se že v prejšnjih oddajah zbadala o tem, kdo bo v oddaji šel na kolena in ko je maska koruze navdušila s Sašinim hitom Ne grem na kolena, je Miha presodil, da je trenutek pravi in se ji pridružil na odru, kjer je Saši ponudil prstan s črnim diamantom. “Po navdihu in po srcu,” je snubitev pred kamerami kasneje komentiral Miha, Saša, ki jo je partner iskreno presenetil, pa je dodala, da mora v življenju vse priti ob pravem času. “Ne bi mi moglo biti lepše in ne bi mogel biti bolj pravi trenutek. Res, vse sorte sva dala čez, Miha je bil z mano tudi v zelo, zelo težkih trenutkih in mi stal ob strani,” je povedala ganjena Saša in zatrdila, da sta z Miho kljub temu, da sta v partnerskem odnosu že več kot dve desetletji, zadnjih nekaj mesecev tako povezana kot nikoli prej. Zbližala pa ju ni le karantena, ampak predvsem življenje, je dodal Miha.

Foto: Planet TV

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals