Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Anže razkril, kaj je pripravljal za Hajdi! Tak izziv je sprejel

Objavljeno

V redu

Vau, to vas bo zares lepo presenetilo …

Če sta s svojim zakonom nekoliko nerodno začela Hajdi in Anže, pa se sedaj slika bliskovito popravlja. Anže je stisnil zobe, svoji lepi ženi bo dokazal, da je vreden njenega prstana.

Sprejel je izziv, da bo on gospodinjil dva tedna, Hajdi pa teden dni.

»Danes sem Hajdi dokazal s temu, da sem ful odgovoren, pač, ker želim, da je srečna, ker jo imam res, res, res rad,« je Anže priznal v kamero. Nam pa je povedal še, da mu takšnega izziva ni bilo težko sprejeti, saj je svoji ženi želel dokazati, da zmore.

»Ja, res sem jaz čistil 14 dni, ona pa 7 dni tak je bil dogovor in sem ga spoštoval. Bila je zelo zadovoljna, jaz pa sem se res potrudil, saj sem ji s tem želel dokazati, da znam biti samostojen in da znam tudi kuhati,« je pojasnil za naš portal.

Verjamemo, da je s tem dejanjem Anže že nekoliko bližje Hajdinega srca.

In kaj je Anže kuhal?

Piščanca in zelenjavo,” je razkril. Kako izviren je bil, si lahko pogledate spodaj. Nam je zelo všeč!

Anže kuha in pospravlja.
Hajdi je dobila šopek.
Okusen zajtrk!
Anže je lepo skrbel za svojo Hajdi.

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals