Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Hajdi sedaj povedala resnico o svoji intimi. To...

Poroka na prvi pogled: Hajdi sedaj povedala resnico o svoji intimi. To vas bo zelo presenetilo

Anže in Hajdi

Sta imela Hajdi in Anže spolne odnose že na medenih tednih? To sedaj odgovarja lepa Makedonka …

Ko so se pari po medenih tednih srečali in skupaj večerjali, je beseda nanesla tudi na spolne odnose. Nina in Domen sta odkrito priznala, da je do njih že prišlo, sta pa bila tudi mnenja, da nista edini par, ki je intimen. Nina je bila celo prepričana, da sta imela spolne odnose tudi Anže in Hajdi.

Ker nas je zanimalo, kaj je res, smo vprašali Hajdi.

»Jaz in Anže sva se na medenih tednih le bolj pogovarjala in spoznavala drug drugega. Nisva bila intimna, ker menim, da za to par potrebuje čas, človeka, s katerim imam jaz spolne odnose, želim rej dobro spoznati,« nam je pojasnila in dodala, da ji spolnost v zvezi sicer pomeni zelo veliko, a vse ob pravem času.

Kako pa je na njeno odločitev odreagiral Anže? »On je zelo podoben meni in prav tako potrebuje svoj čas. Zato ni niti namigoval, niti ni poskušal kaj v tej smeri. Glede spolnosti imava zelo podobno mišljenje,« nam je razložila, zaupala pa še, da je bila v preteklosti dvakrat v resnejši zvezi.

Sta z Anžetom ostala skupaj? To je vprašanje, ki ga Hajdi dobi vsak dan in odgovarja, da bo potrebno na odgovor še malo počakati …

Hajdi in Anže se počasi spoznavata.

Foto: Planet TV