Connect with us

Zabava

Presenečenje: Česa takega v šovu Poroka na prvi pogled še ni bilo. Kaj se dogaja?

Objavljeno

on

Situacija je zelo resna. Pred pari pa bo zelo pomembna odločitev. Jo bodo sprejeli?

Prvič, odkar spremljamo slovensko različico eksperimenta Poroka na prvi pogled, bomo lahko videli nekaj, česar v šovu še ni bilo.

Strokovnjaki bodo namreč opazili stisko med Meri in Žanom ter Mašo in Matevžem. Zaradi tega ju bosta na pogovor poklicali strokovnjakinji Barbara in Alja. Želeli bosta slišati, kako se počutijo in kaj menijo o svojem zakonu.

»Mislim, da sva midva na točki, s katero sva štartala tudi na medenih tednih, torej zelo narazen,« bo strokovnjakinjama povedal Žan in pojasnil, da od takrat nista naredila nobenega napredka.

Z njim se bo strinjala tudi Meri, ki meni, da sta že dlje časa na mrtvi točki. Upam, da se bo situacija z rešitvijo strokovnjakov končno uredila.

Da je njun odnos brez možnosti napredka, bo menila tudi Maša, dodala pa bo, da se z Matevžem razumeta še slabše kot na začetku.

»Vzpostavila nisva niti prijateljskega odnosa, na trenutke sva še slabše kot dva cimra,« bo dejala Maša, Matevž se bo strinjal.

Strokovnjakinji bosta paroma ponudili rešitev, ki pa jo bodo vsi štirje z velikim veseljem sprejeli …

Foto: Planet TV

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals