Domov Glasba Beyoncé je med koncertom od doma govorila o aktualni problematiki

Beyoncé je med koncertom od doma govorila o aktualni problematiki

Beyoncé je sodelovala v projektu One World, kjer slavni zvezdniki, pevci od doma razveseljujejo svoje oboževalce.
Superzvezdnica je občinstvu posredovala ganljivo sporočilo in slavila “prave junake” pandemije – “tiste, ki se žrtvujejo, da bi bili vsi varni in zdravi,” je dejala.

Izpostavila je tudi nesorazmerne smrtonosne učinke virusa na “črne” skupnosti in poslušalce pozvala, naj “ohranjajo vero.” Pevka je opozorila na nedavno poročilo, da je bilo 57% smrti s koronavirusom v njenem rojstnem kraju Houstonu afroameriških. “Ta virus ubija temnopolte ljudi v Ameriki z alarmantno visoko stopnjo,” je dejala.

Še naprej molimo za varnost zdravnikov, medicinskih sester in drugih zdravstvenih delavcev, ki niso s svojimi družinami in skrbijo za naše družine,” je dejala Beyoncé. “Rada bi se vam zahvalila za nesebično delovanje, vsem tistim iz živilske industrije, poštarjem in sanitarnim delavcem, ki si prizadevajo za varnost v svoji domovini.”

Beyoncé je sporočilo zaključila tako, da je svoje oboževalce pozvala naj “ostanejo vzpodbujeni”.

Prosim, zaščitite se,” je rekla. ” Vem, da je zelo težko, vendar bodite potrpežljivi, ohranite svojo vero, ostanite pozitivni in še naprej molite za naše junake. Lahko noč in Bog vas blagoslovi.”

Foto: DFree / SHUTTERSTOCK