Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Indira Ekić je presrečna, to se ji je zgodilo

Objavljeno

V redu

Zapisala je, da si nikoli ni mislila, da ji bo težava zapisati svojih misli.

Simpatična Indira Ekić, ki postaja uspešna podjetnica, je te dni presrečna. Njen novi projekt Mastreclass ličenja je v polnem zagonu in zelo lepo sprejet med javnostjo.

Kot je zapisala Indira, je presrečna, njeno srce pa bo kar počilo od hvaležnosti. Kaj se je zgodilo? Takole opisuje: »Težko mi je opisati vsa čustva, srce mi bo počilo od hvaležnosti!

Ve se sploh ne zavedate, koliko mi pomeni, da ste snoči odštevale z mano in po 4ih minutah zrušile spletno stran znova in znova in še kr vztrajale, eno od naročil je bilo plačano ob 03:30!

Brez besed sem ostala! In še kar se ne zavedam kaj se dogaja in kakšno podporo dobivam od vas drage sledilke!

Obljubim, da se bom še naprej trudila, vztrajala, nikoli obupala in ostala vedno ista, ta stara preprosta Indira.

Pošiljam ljubezen in objem!«

Lep mladenki zelo privoščimo njen uspeh in se tudi mi veselimo skupaj z njo. S svojimi objavami bo zagotovo tudi v prihodnje pripomogla, da se bodo prav vse njene sledilke v svoji koži počutile odlično. Bravo, Indira.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals