Connect with us

Zanimivosti

Marko Potrč se je vrnil v Slovenijo

Published

on

Pojasnil je, kaj je počel na Švedskem in sporočil tudi, da se je vrnil domov.

Nekdanji radijski in televizijski voditelj Marko Potrč, ki se je kmalu po pričetku epidemije novega koronavirusa službeno odpravil na Švedsko, kamor so z njim odpotovali tudi njegova žena Lili Žagar in otroka Tilen in Inja, je sporočil, da so spet doma.

Na družbeno omrežje Instagram je dodal nekaj foto utrinkov, ki so nastali med njegovim delom na Švedskem. Ne le, da je bilo delo uspešno, Potrč je povedal tudi, da je stkal nova in pristna prijateljstva.

Pred meseci se je na Švedsko odpravil zaradi snemanja dokumentarnega videa o hokejistu Janu Muršaku, kasneje pa je v tuji deželi odkril še vrsto dobrih poslovnih priložnosti in jih očitno tudi zelo dobro izkoristil.

DOMA SMO!
ZA MARLJIVE, KI IMAJO RADI SVOJE DELO, NI OVIR.
SO LE IZZIVI.
TI IZZIVI RODIJO NOVA PRIJATELJSTVA, HKRATI PA KREPIJO STARA.

Nove poslovne poti, sodelovanja in projekti na Švedskem so v polnem zagonu. Priznam, ni bilo enostavno vse to postaviti in pognati zgolj v šestih mesecih. A z novimi poznanstvi, ki so kmalu postala prijateljstva, nato pa še partnerstva, je to posebna, zelo lepa izkušnja. In šele prav začelo se je! Prav ta pozitiven odnos do dela, pravzaprav do življenja nasploh, je v teh časih, ko se postavlja veliko ovir, po mojem mnenju edina prava pot.

Zelo se veselim novih projektov, izzivov. In medtem, ko smo enega teh danes načrtovali @medijskiguruji in @marcostavares9 , se v deželi cca 1.700 km severno odvijajo projekti, ki smo jih oživeli tam. Odlične fotografije s snemanja na Švedskem, za enega izmed partnerjev, je naredil odličen fotograf @antonengblomphotography s katerim sva stakla posebno vez, ko sva skupaj kljubovala neizprosnemu Švedskemu vremenu. A na čudovitih lokacijah. Več fotografij lahko vidite na njegovem profilu. Priporočam! Zaslužen je tudi za fotografije z novim poslovnim partnerjem, ki ga z veseljem in ponosom štejem med prijatelje. Za velik del Švedske zgodbe mu lahko rečem hvala. @egily_swe je zelo prirasel k s rcu nam vsem. Celi družini Potrč.

Skratka, na nove izzive, na prijateljstva in na pozitiven odnos do življenja!,« je zapisal na svoj Instagram račun in nekoliko pojasnil, zakaj ga tako dolgo ni bilo.

Zanimivosti

Maja Prašnikar pokazala svojo hčerko. Poglejte, kako velika je že

Published

on

Tudi vi se boste raznežili, ko boste videli to fotografijo.

Priljubljena pevka, nekoč resničnostna zvezdnica Maja Prašnikar, ki je pred kratkim že drugič postala mamica, je s svojimi spletnimi prijatelji delila lepo fotografijo, s katero je pokazala, kako velika je že njena hčerka Inti.

»Uživačke,« je pripisala poleg čudovite poletne fotografije in razkrila, da resnično uživa.

Kako lepa in srečna družinica so, so opazili tudi številni spletni sledilci, ki z veseljem pokukajo v njihov vsakdan.

Maja in Alen Kobilica imata še starejšega sina Vala.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Priljubljeni znani slovenski par šokiral z resnico: Zapuščata Slovenijo in to je pravi razlog

Published

on

Priljubljena znana Slovenca sta mnoge šokirala z novico, da odhajata iz Slovenije. razkrila sta tudi, zakaj bosta to storila …

Zelo znana Slovenca, uspešna poslovneža in vplivneža, Jasna in Miha Culiberg, sta svoje spletne sledilce presenetila z novico, da ne bosta izvedla projekta potovanje okoli sveta, ampak, da sta sprejela odločitev, da se selita. Zapustila bosta Slovenijo in se preselila v Salvador.

»Ne gremo okoli sveta. Ne zdaj. Projekt varno počiva v predalu in bo počakal, da ga obudimo. Ne takoj, a kmalu in zagotovo.

Življenje nam je namreč namenilo nekaj drugega. In midva sva povabilo sprejela. Ponovno se bova preizkusila tudi z delom in postavljanjem novih projektov v tujini. Selimo se v El Salvador 🇸🇻. Majhno, zeleno in vulkansko, po velikosti skoraj enako veliko kot je Slovenija, obkroženo s Hondurasom, Gvatemalo in Pacifiškim oceanom je Jasna razkrila svojim spletnim prijateljem.

»Čaka nas zanimivo obdobje, kjer bo Miha večkrat potoval v Slovenijo, jaz pa bom z otroki ves čas tam in poleg obveznosti v El Salvadorju bom na daljavo še naprej delala tudi na najinih slovenskih podjetjih in projektih. Kljub temu, da je odločitev stara manj kot dva meseca, smo 95 % pripravljeni, občutki so pozitivni, drugačnosti se veselimo, prav tako spoznavanja nove kulture in jezika. Verjameva, da bo ta korak na nas kot družino vplival pozitivno. Zavihati bo sicer treba tudi rokave, saj je na novem, nepoznanem trgu težje delati, predvsem, ko veš, da manj kot 7 % ljudi govori angleško. Veliko časa zato sedaj namenjava učenju španščine, našla sva fantastično metodo za hitro učenje in srkanje znanja novega jezika, ki se imenuje @lma_slovenija in nama že res kar dobro gre,« je dodala.

Posnetek si lahko pogledate tudi spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Poglejte, kaj je po zmagi Primoža Rogliča objavila njegova žena Lora

Published

on

Njegova žena je njegova največja podpora v dobrih in slabih časih …

Vrhunski kolesar, nekdanji smučarski skakalec, Primož Roglič, je zmagovalec 106. dirke po Italiji. tako kot skoraj vedno, pa ga je tudi tokrat spremljala njegova žena Lora Klinc, ki je njegova največja opora.

Ta se je po končani dirki tudi oglasila in na Instagramu poleg fotografije zapisala: »Nikoli ne veš, huh.«

Na Instagramu pa so pri Jumbo Visma delili tudi zelo čustven trenutek. Primož, s starejšim sinom v naročju namigne, naj se mu pridruži tudi žena. Posnetek, ki je zares zelo čustven, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals