Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč se je vrnil v Slovenijo

Objavljeno

V redu

Pojasnil je, kaj je počel na Švedskem in sporočil tudi, da se je vrnil domov.

Nekdanji radijski in televizijski voditelj Marko Potrč, ki se je kmalu po pričetku epidemije novega koronavirusa službeno odpravil na Švedsko, kamor so z njim odpotovali tudi njegova žena Lili Žagar in otroka Tilen in Inja, je sporočil, da so spet doma.

Na družbeno omrežje Instagram je dodal nekaj foto utrinkov, ki so nastali med njegovim delom na Švedskem. Ne le, da je bilo delo uspešno, Potrč je povedal tudi, da je stkal nova in pristna prijateljstva.

Pred meseci se je na Švedsko odpravil zaradi snemanja dokumentarnega videa o hokejistu Janu Muršaku, kasneje pa je v tuji deželi odkril še vrsto dobrih poslovnih priložnosti in jih očitno tudi zelo dobro izkoristil.

DOMA SMO!
ZA MARLJIVE, KI IMAJO RADI SVOJE DELO, NI OVIR.
SO LE IZZIVI.
TI IZZIVI RODIJO NOVA PRIJATELJSTVA, HKRATI PA KREPIJO STARA.

Nove poslovne poti, sodelovanja in projekti na Švedskem so v polnem zagonu. Priznam, ni bilo enostavno vse to postaviti in pognati zgolj v šestih mesecih. A z novimi poznanstvi, ki so kmalu postala prijateljstva, nato pa še partnerstva, je to posebna, zelo lepa izkušnja. In šele prav začelo se je! Prav ta pozitiven odnos do dela, pravzaprav do življenja nasploh, je v teh časih, ko se postavlja veliko ovir, po mojem mnenju edina prava pot.

Zelo se veselim novih projektov, izzivov. In medtem, ko smo enega teh danes načrtovali @medijskiguruji in @marcostavares9 , se v deželi cca 1.700 km severno odvijajo projekti, ki smo jih oživeli tam. Odlične fotografije s snemanja na Švedskem, za enega izmed partnerjev, je naredil odličen fotograf @antonengblomphotography s katerim sva stakla posebno vez, ko sva skupaj kljubovala neizprosnemu Švedskemu vremenu. A na čudovitih lokacijah. Več fotografij lahko vidite na njegovem profilu. Priporočam! Zaslužen je tudi za fotografije z novim poslovnim partnerjem, ki ga z veseljem in ponosom štejem med prijatelje. Za velik del Švedske zgodbe mu lahko rečem hvala. @egily_swe je zelo prirasel k s rcu nam vsem. Celi družini Potrč.

Skratka, na nove izzive, na prijateljstva in na pozitiven odnos do življenja!,« je zapisal na svoj Instagram račun in nekoliko pojasnil, zakaj ga tako dolgo ni bilo.

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals