Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Severina: »Po sinovi risbici je to najlepše darilo za rojstni dan«.

Objavljeno

V redu

Na naslovnici romana »V imenu mafije« ustvarjalca Alana Forda je Severina. To je rojstnodnevno darilo, ki jemlje dih. Severina na naslovnici romana slavnega Maxa Bunkerja.

“V imenu mafije”je roman Luciana Secchia, bolj znanega pod psevdonimom Max Bunker, scenarista stripa, publicista in novinarja, ustvarjalca svetovno znanih italijanskih stripov, med katerimi je najbolj priljubljen je Alan Ford. Roman je danes ugledal luč sveta, obraz na naslovnici pa je Severina.

Severina je na družbenih omrežjih razkrila, kako je prišlo do sodelovanja:

” Poslušaj, Hani, zdravo Bing, kako brat? Iz založbe Sandorf so poklicali, da bi z Maxom Bunkerjem želeli, da bi bila na naslovnici njegovega romana. To je zgodba o zločinu … in izbrati moraš še manekena za detektiva in zločinca … “

‘ Mene so poklicali? Max Bunker? Alan Ford? ?? & € @ $ £ ¥ €

Posneli smo v nekaj dneh … Moja ekipa s katero snemam album …

Detektiv s klobukom je moj tonski mojster Domagoj Perišić, sedeči zločinec pa skladatelj in producent Filip Miletić. In kako sta bila onadva šele navdušena … jaz sem v rumeni oblekci na naslovni strani knjige Maksa Bunkerja in umiram od sreče.

Hvala mama, ker si me rodila. Hvala založbi Sandorf. Hvala Max Bunker, hvala številka 1, hvala, da ste mi polepšali otroštvo, to je zame veliko veselje in čast … Ker tvoje ime je z zlatimi črkami vklesano v dnevnik mojega otroštva.

To je zame, po sinovi risbi,  najlepše darilo za rojstni dan “. 

Foto: Jelena Balić

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals