Connect with us

Zanimivosti

Severina: »Po sinovi risbici je to najlepše darilo za rojstni dan«.

Published

on

Na naslovnici romana »V imenu mafije« ustvarjalca Alana Forda je Severina. To je rojstnodnevno darilo, ki jemlje dih. Severina na naslovnici romana slavnega Maxa Bunkerja.

“V imenu mafije”je roman Luciana Secchia, bolj znanega pod psevdonimom Max Bunker, scenarista stripa, publicista in novinarja, ustvarjalca svetovno znanih italijanskih stripov, med katerimi je najbolj priljubljen je Alan Ford. Roman je danes ugledal luč sveta, obraz na naslovnici pa je Severina.

Severina je na družbenih omrežjih razkrila, kako je prišlo do sodelovanja:

” Poslušaj, Hani, zdravo Bing, kako brat? Iz založbe Sandorf so poklicali, da bi z Maxom Bunkerjem želeli, da bi bila na naslovnici njegovega romana. To je zgodba o zločinu … in izbrati moraš še manekena za detektiva in zločinca … “

‘ Mene so poklicali? Max Bunker? Alan Ford? ?? & € @ $ £ ¥ €

Posneli smo v nekaj dneh … Moja ekipa s katero snemam album …

Detektiv s klobukom je moj tonski mojster Domagoj Perišić, sedeči zločinec pa skladatelj in producent Filip Miletić. In kako sta bila onadva šele navdušena … jaz sem v rumeni oblekci na naslovni strani knjige Maksa Bunkerja in umiram od sreče.

Hvala mama, ker si me rodila. Hvala založbi Sandorf. Hvala Max Bunker, hvala številka 1, hvala, da ste mi polepšali otroštvo, to je zame veliko veselje in čast … Ker tvoje ime je z zlatimi črkami vklesano v dnevnik mojega otroštva.

To je zame, po sinovi risbi,  najlepše darilo za rojstni dan “. 

Foto: Jelena Balić

Zanimivosti

Vroče: Ta znana slovenska pevka z zapeljivo fotografijo vse pustila odprtih ust

Published

on

Takšnih fotografij pa od nje nismo vajeni …

Priljubljena slovenska pevka, ki smo jo gledali tudi v resničnostni oddaji Znan obraz ima svoj glas, Nastja Gabor, je svoje spletne prijatelje pustila brez besed. Objavila je namreč zelo zapeljivo fotografijo, ki je takoj prejela številne všečke.

»Kako seksi, bravo,« se je glasil eden izmed komentarjev, mnogi pa so ji dodali emotikon ognja in ji s tem sporočili, da je zares zelo vroča.

Gaborjeva je sicer zaročenka priljubljenega pevca Luke Basija, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana zvezdnica, ki smo jo v tej vlogi oboževali vsi, je nenadoma umrla

Published

on

Veliko prezgodaj in povsem nepričakovano se je poslovila velika zvezdnica, ki je po vsem svetu številne gledalce navduševala v tej seriji …

People poroča o nenadni smrti televizijske zvezdnice Anne Shay, ki je povsem nepričakovano umrla v starosti 62. let. Kot poročajo, je doživela možgansko kap.

»Z žalostjo sporočamo, da je umrla Anna Shay, ljubeča mama, babica, karizmatična zvezdnica in naš najsvetlejši sončni žarek,« je v sporočilu za javnost zapisala njena družina.

»Anna nas je naučila veliko življenjskih lekcij o tem, kako življenja ne jemati preveč resno in kako uživati v lepših stvareh. Njen vpliv na naša življenja bomo za vedno pogrešali, a nikoli pozabili,« so zapisali.

Shayjeva je v seriji Bling Empire nastopila prvič leta 2021. od prve predvajanje serije na Netflixu je hitro postala ljubljenka oboževalcev.

“Anna Shay je napol Japonka in napol Rusinja in je super, super bogata,” je med izpovedjo v prvi sezoni dejal Kane Lim.

Po uspešni prvi sezoni, je nastopila tudi v drugi in tretji. Poleg nje pa so v resničnostnem šovu nastopili tudi nastopili Christine Chiu, Kim Lee, Kane Lim, Kevin Kreider in Kelly Mi Li.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Shay (@annashay93)

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ta znani slovenski pevec pri 57. letih presrečen: Njegova družina se bo povečala

Published

on

V družini bo kmalu spet slišati otroški jok …

Eden najbolj priljubljenih pevcev na slovenski glasbeni sceni, Magnifico, bo postal dedek. Da bo njegov sin edinec Peter Peršut postal očka, poroča revija Lady.

»Izvedeli smo, da bosta Magnifico in njegova žena Barbara Pešut postala prvič stara starša. Njun sin, edinec Peter, ki je že dlje časa v resnem razmerju, pričakuje prvega otroka. Pri Pešutovih je to poskrbelo za nepopisno veselje, saj so zelo povezana družina in rojstvo vnuka bo zagotovo najlepše darilo. Magnifico je znan po tem, da obožuje otroke in tudi otroci ga imajo radi piše omenjena revija.

Družina se bo dojenčka razveselila v jesenskih dneh, še poročajo.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals