Domov Zanimivosti James Bond: No Time To Die je najdražji film doslej

James Bond: No Time To Die je najdražji film doslej

Prihajajoča turneja Jamesa Bonda “No Time To Die”, je postala najdražja cena v britanski franšizi vohunjenja, potem ko so zapravili več sto milijonov funtov.

25. del filmske serije 007, je labodja pesem za Bondovega igralca Daniela Craiga, ki bo obesil svoj tuxedo po igranju Slick Spy-ja od Casino Royale 2006. Zadnji izlet za 52-letnega modrookega igralca stane vrtoglavih 200 milijonov funtov, poročajo poročila proizvajalca filma B25.

S cenovno ceno so stroški novega filma večji od zadnjih dveh filmov. Spectre 2015 je znašal 182 milijonov funtov, Skyfall 2012 pa 138 milijonov funtov. Kot poroča The Sun, je bil konec decembra lani končni strošek filma 199,5 milijona funtov. Strošek so izračunali po snemanju v oktobru lani.

Možno pa je, da se bodo stroški filma še naprej povečevali, ko bo izid filma No Time To Die preložen z aprila na november. Producenti so se odločili, da bodo film preložili, ker so se povečali pomisleki glede pandemije koronavirusa. Preden so bili uvedeni postopki pandemije, so “svetovni kinematografski trg natančno pregledali in temeljito ocenili”.

Ni jasno, koliko denarja bodo filmski ustvarjalci prisiljeni investirati za nove oglaševalske in marketinške materiale za nov datum izida. Vsi so že malce nestrpni in si želijo, da film “končno” že predstavijo svetu.