Numerološka usmeritev dneva – Petek, 22.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 22/05/2020

“Na voljo je več poti, čeprav jih ravno ta trenutek ne vidite.”

Energija dneva od nas zahteva organizirano delo. Želje bomo uresničili, če bomo vztrajno in metodično delali. Ne bo nam uspelo, če bomo stvari prepuščali naključjem v prepričanju:”Bo že kako.” Imeti bo treba nadzor.

Danes bomo z deli napredovali vztrajno in počasi, vsak na svoj individualen način. Ne smemo obupati, če vse ne bo šlo po načrtu. Delovni proces prilagajajmo sproti. Zaradi občutljivosti se bomo kaj hitro s kom čustveno zapletli. Pozorni bodimo na to, ali nas kdo izkorišča. Še preden začnemo z delom se natančno dogovorimo o tem, kako in kaj. Postaviti je treba meje in pravila. Ni nujno, da bodo rezultati takoj vidni, bodo pa odskočna deska za prihodnost. Do uspeha bomo prišli z metodičnim delom in vztrajnostjo. 

Danes bomo resnično radi zaključili, kar smo začeli. Pa naj bo to na področju doma, odnosov, dela ali lastnega fizičnega telesa. 

Kar se tiče prijateljstva; vzemimo si čas za ljudi okoli sebe, načrtno gradimo dobre odnose. Ne dovolimo pa, da nas izkoriščajo ali se nam posmehujejo.

Želim vam, da ste s svojim opravljenim delom zadovoljni in da ostanete zdravi. Sprostite se s športno aktivnostjo ali z gibanjem v naravi.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko