Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nika Urbas spregovorila o novi realnosti

Objavljeno

V redu

Priljubljena televizijska zvezdnica in modna strokovnjakinja je iskreno spregovorila o tem, kaj prihaja …

Gledali smo jo v priljubljenemu šovu Zvezde plešejo, kjer je sedela med sodniki in s svojimi komentarji začinila vsak plesni nastop. Priljubljena spletna vplivnica Nika Ambrožič Urbas, ki je nekoč živela v Londonu, sedaj pa sta z možem Matjažem Ambrožičem ponovno nastanjena v Ljubljani, je spregovorila o modi v prihodnosti.

Precej razmišljam o tem kako bo ‘nova realnost’ vplivala na naše apetite po vsem lepem. Moj sklep je, da bomo v svoja življenja želeli privabiti le še več lepote, vsekakor pa ne manj. Po vsakem prelomnem zgodovinskem obdobju je nastopilo novo umetniško gibanje, ki je spodbudilo sveže tende in posledično nova estetska izhodišča. Tako bo tudi zdaj. Morda v razmislek še to, da se vse bolj spreminja tudi naš odnos do lepih stvari. Ta postaja vse bolj zahteven, torej zrel in natančen. S tem mislim, da imamo čedalje manj tolerance do klišejskih podob, banalnih izdelkov ali pa nekakovostne robe. In prav je tako.,« je svoje misli strnila tako kot zna le ona, poleg pa dodala fotografijo, na kateri je brezhibno urejena in modna od nog do glave.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals