Mija sedaj povedala resnico: To se trenutno dogaja med njo in Lovrom

<div id="midasWidget__r92"></div>

Sta skupaj ali ne? Presenečeni boste nad njeno resnico.

V šovu Ljubezen po domače smo lahko videli, kako sta Mija Rovtar in Lovro Gregorš pričela najprej namenjati drug drugemu lepe poglede, sledili so dotiki in objemčki in proti koncu je bilo že vsem jasno, da je vzklila prava ljubezen, ki pa jo je Lovro potrdil še z zaroko.

Ko so kamere ugasnile, sta imela nekaj nesoglasij, kateri par pa jih nima? A zlobni jeziki so se takoj oglasili, nekateri privoščljivo, spet drugi, da je vse skupaj le igra. Ko je Mija odšla še sama na koncert, pa se nekaj časa sploh niso ohladili.

Zato smo poklicali Mijo, ki je znana po tem, da pove točno tisto, kar si misli. Saj veste, Lovro je premišljen, Mija pa prej spregovori in šele nato premisli.

Razkrila nam je, da sta se res nekaj spričkala, a nato imela dolg pogovor. »Je bilo dosti stvari narobe razumljeno na obeh straneh,« je pojasnila, a takoj dodala, da sta kmalu ugotovila, da sta prav prikupno otročja in se smejala svojemu prepirčku.

»Seveda sva skupaj! Eden brez drugega ne moreva, se pa zavedava tudi, da sva si zelo različna, a tudi temu se nasmejiva. A vse to je rešljivo, če nastopi kakšna težava, jo rešiva s pogovorom. Lovro je res nekaj posebnega,« je odkrito povedala Mija.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice