in

Obraz Planet TV šokiral: Ker ga je zavrnila, ji je storil to

Razkrila je, kaj se je zgodilo, ker ga je zavrnila …

V letošnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, se je strokovnjakom pridružila tudi Sonja Javornik. Skupaj s strokovnjakinjo Špelo Gornik in Timotejem Strnadom svetuje parom in jim pomaga.

Sedaj pa je razkrila, kaj se ji je ravnokar pripetilo na družbenih omrežjih.

“Pred nekaj dnevi mi je začel v msg pisati nek moški. Dajal je komplimente, me pozdravljal zjutraj in zvečer. Nič neprijaznega, res ne. Ampak ker imam zaradi svojega dela opravka že tako res veliko komunikacije tako na družbenih medijih kot po mailu, sms, pa tudi v živo, mi je to zelo zelo odveč. Tudi tokrat sem parkrat napisala hvala, pa da mi ni do spoznavanja partnerjev, pa da nimam časa za klepet … malo prej sem napisala, da res ne potrebujem komplimentov, da hvala, ampak ni treba. In kaj dobim nazaj: da je vedel, da sem samovščečna.

Tip, ki mi je nekaj dni pisal, kako sem krasna in oh in sploh, je očitno ves ta čas vedel, da sem samovšečna. No, vsekakor je bolj prijazen kot mnogi prej, ki so me ob prijazni prošnji, da pač ne pišejo (toliko), napadli, češ da sem grda, grozna, ogabna … Evo, to delajo družbeni mediji! V skrajnosti gremo.. Jaz nisem niti popolna, niti čisto grozna – imam dobre in slabe lastnosti – kot mi vsi!

Kako družbeni mediji vplivajo na odnose in komunikacijo, je zelo pomembna tema, zato pridite 1. junija ob 12. uri na brezplačno delavnico v ljubljanski hotel One66.

Prijavite se v inbox – lahko na FB strani Odnosi na prvi pogled,« je zapisala na družbenem omrežju Facebook in prejela mnogo ogorčenih komentarjev.

foto: planet tv

POP TV umaknil priljubljeni šov. Kaj se dogaja?

Vinci Vogue Anžlovar žaluje