in

Skrito v raju: Tega o seriji ni pričakoval nihče

Zaključila se je prva sezona serije Skrito v raju, a tega ni pričakoval nihče …

Zaključila se je prva sezona priljubljene slovenske serije Skrito v raju. Gledalci pa že komaj čakajo, da bo na sporedu tudi druga serija, v kateri bodo vsi zaključki.

Da bo serija tako uspešna, ni pričakoval nihče. »Z izjemnim veseljem in ponosom smo spremljali, kako so gledalci serijo Skrito v raju sprejeli za svojo. Strnili smo vse naše pretekle izkušnje ter ustvarili dnevno serijo z vrhunsko igralsko zasedbo, rajskimi lokacijami in zgodbo, ki pritegne. Ustvarjanje izvirnih lokalnih vsebin vrhunske kakovosti, ki so blizu čim večjemu krogu gledalcev, je naše poslanstvo, zato smo veseli, da nam je to uspelo. Še naprej si bomo prizadevali, da razvijamo in podpiramo domačo produkcijo, domače ustvarjalce, ekipe, slovenske igralce, pisce in režiserje, saj je to tisto, kar naši gledalci najbolj cenijo,« je povedala Danica Knego, direktorica programa na Pro Plus.

Navdušenju pritrjujejo tudi rezultati. Skrito v raju je bila v svojem terminu najbolj gledana vsebina na slovenski televiziji, ki je navdušila vse ciljne skupine, od najmlajših do najstarejših. V povprečju jo je spremljalo 39 % gledalcev, ki so v tistem času gledali televizijske vsebine v živo in z zamikom. Na VOYO je prva sezona serije zabeležila kar 9 milijonov ogledov, kar 60 odstotkov uporabnikov in uporabnic pa si je pogledalo vsaj eno epizodo.

Foto: voyo

Šok: Na TV3 ukinjajo novo oddajo. Kaj se dogaja?

Sandi se je hrvaškim gledalcem že predstavil