Kontaktirajte nas

Zabava

Izabel Goulart je prava odvisnica – od fitnesa

Objavljeno

V redu

35-letna bivša manekenka, ki je bila dolga leta obraz Victoria’s Secret Izabel Goulart je znana kot prava odvisnica od fitnesa. To naravno lepoto je modnemu svetu podarila žareča Brazilija in ves svet jo je sprejel z odprtimi rokami. 

Dolge noge, lep obraz in neverjetno čvrst trebuh so tisto, kar Isabel odlikuje in lahko tekmuje s precej mlajšimi kolegicami. Isabel je sčasoma postala tudi prava Instagram senzacija, ki skoraj nikoli ne sleče bikinija in že dlje časa objavlja kratke videoposnetke z vajami za vzdrževanje linije. In zaupajte nam, ta ženska trenira kot zver, zato jo še bolj občudujemo. 

Da je Brazilka s skoraj 5 milijoni oboževalcev na Instagramu med daleč najbolj znanimi osebnostmi, dokazujejo njene zadnje fotografije, ki vzbujajo zavist vsakega od 5 milijona sledilcev. Zdi se, da je Isabel še pogosteje vadila v karanteni, saj se ne spomnimo, da je bila kdaj prej tako izklesana. Mimogrede, Isabel se odlično znajde tudi na ljubezenskem področju. Lepa manekenka je zaročena z nemškim vratarjem Kevinom Trappom, ki pogosto trenira skupaj z njo, uvrščajo pa ju med najlepše pare med bogatimi in slavnimi.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals